Pakker og datoer

  • Total: DKK0.00

Vil du anmode om et tilbud, så ring til os på tlf: 4230 8628 eller
KLIK HERE FOR FORESPØRGSEL

Hotel ★★★★★

Royal Obidos Spa & Golf Resort

Alle pakker inkluderer morgenmad og transfer til golfbaner.

Royal Óbidos Spa & Golf Resort 5* ligger i den vestlige del af Portugal, 45 minutter fra Lissabon og meget tæt på landsbyen Obidos. Placeringen af resortet er virkelig misundelsesværdig, hvor man kan tilbyde en fantastisk udsigt over Atlanterhavet og golfbanen.

Royal Óbidos resortet inkluderer et 5-stjernet , et boutique hotel som hedder Evolutee som kan tilbyde 39 værelser i 4 forskellige kategorier. Herudover findes der Cobalt restauranten og Legend restauranten i klubhuset. Så har du selvfølgelig også Mandalay Spa, hvis du vil forkæle dig selv med en massage eller bare vil slappe af i dejlige omgivelser. I løbet af foråret 2020 vil der blive tilknyttet lejligheder i forskellige størerelser, som kaldes “Hotel Residences”. Disse er planlagt til at være stå klar i foråret 2020.

Golfbaner

En 18-hullers golfbane designet af Severiano Ballesteros tilbyder en fantastisk udsigt over Atlanterhavet. De har en pro shop, restaurant, bar, lounge for medlemmer og en enorm panoramaterrasse med udsigt over golfbanen og havet.

Pakkerne inkluderer også golf på Praia D’El Rey, West Cliffs og Bom Sucesso baner.

Royal Obidos Spa & Golf Resort Address:

Cabeço da Serra – Vau,
2510-665 Obidos
Portugal

Titel

Go to Top