Vil du anmode om et tilbud, så ring til os på tlf: 4230 8628 eller
KLIK HERE FOR FORESPØRGSEL

Hotel ★★★★★

The Oitavos

Alle pakker inkluderer morgenmad.

Tillæg for golf i weekender.

Det 5 stjernede The Oitavos Hotel er kåret som det bedste golfresort i Portugal af Golf Magazine og European Tour afholder der turneringen GOLFSIXES. Resortet ligger blandt vilde klitter og fyrretræer lige uden for Lissabon. Med en verdenskendt golfbane på stedet og den travle hovedstad kun en kort køretur væk er Oitavos Hotel stedet for enhver smag. På hotellet er der 142 værelser, alle på mindst 64 kvadratmeter, mens Atlântico og Oitavos suiterne er dobbelt så store. Alle værelser har egen balkon og udsigt over havet og/eller golfbanen.

Der er et udvalg af restauranter og barer med en gastronomisk oplevelse baseret på det autentiske portugisiske køkken, genskabt med en mesterlig og moderne twist.

Ipsylon Restaurant & Bar tilbyder gæsterne en chance for at blande sig og socialisere i et smart og mangfoldigt miljø, mens du nyder en bred vifte af spisemuligheder hele dagen. Kokkens bord giver gæsterne mulighed for at opleve kokken Cyrill Devilliers unikke menu inspireret af en række friske lokale produkter. Atlantico Pool Bar er en afslappet restaurant bed poolen, som serverer lette måltider samt de traditionelle tapas, salater og et udvalg af småretter og sommer drinks. Klubhuset’s restaurant, Verbasco, er en fast favorit på The Oitavos, med sin fantastiske udsigt over havet fra den åbne terrasse og lækker mad venter på dig efter en formiddagsrunde. Endelig er der den japanske Bar, der tilbyder show-køkken og en mulighed for gæsterne at få et indblik i sushi håndværket.

Golfbaner

Oitavos Dunes Golf Course ligger i den smukke Sintra – Cascais naturpark. Der ligger blandt fyrreskove og genplantet klitter i et enestående naturområde. Det ligger også ved havet og du kan nyde havudsigten på alle huller og Cabo da Roca, det vestligste punkt i det kontinentale Europa kan også ses på flere af hullerne.

Oitavos Dunes Golf Course er blevet omhyggeligt udformet med et gennemtænkt layout og passer perfekt ind i omgivelserne. Dette er en fantastisk bane, som bør spilles.

<

The Oitavos Hotel Address:

R. de Oitavos,
2750-374 Cascais
Portugal

Titel

Go to Top