Pakker og datoer

  • Total: DKK0.00

Vil du anmode om et tilbud, så ring til os på tlf: 4230 8628 eller
KLIK HERE FOR FORESPØRGSEL

Hotel ★★★★★

Hilton Vilamoura As Cascatas Golf Resort & Spa

Alle pakker inkluderer morgenmad.

Slap af på det prisbelønnede Hilton Vilamoura As Cascatas Golf Resort & Spa 5* i Portugal, kåret som Portugals førende Resort ved 2011 World Travel Awards. Dette hotel ligger kun 25 minutter fra Faro lufthavn. Nyd en runde golf på en af de mange golfbaner i nærheden, eller tag en dukkert i en af ​​seks store pools med brusende vandfald . Træn i det fuldt udstyrede fitnesscenter eller forkæl dig selv i den luksuriøse spa eller med skønhedsbehandling i hotellets 7 Seven Spa, mens børnene leger på årstidens Paradise Island Kids Club.

Besøg den private strand Falesia Strand, som let kan nås i løbet af sommermånederne med hotellets transport service. Spis lidt på Beach Club baren eller prøv lidt vandsport. Prøv det portugisisk og latinamerikanske køkken på Cilantro restauranten eller nyd alfresco spisning på Moscada. Forkæl dig selv med en grill ved poolen, eller sippe til malt whisky og lækre cocktails på hotellets Algarve Rubi Bar.

Golfbaner

Dom Pedro Pinhal Golf Course, designet af Robert Trent Jones Jr., er en perfekt test for alle og med fristende green positioner for de mere præcise golfspillere. Med sine 6.353 meter er Pinhal spektakulær og tester ​​dit drive, de bølgende fairways gør det til en udfordring at spille strategisk, især med de mange hazarder.

Dom Pedro Millennium Golf Course er en fantastisk bane i sin egen ret, med sine 6.718 meter, som skærer sig gennem den store fyrreskov, der dominerer landskabet. Det korte hul 6 er højdepunktet på Millennium, hvor flaget skrumper foran dine øjne, mens du stirrer over det imponerende vand, der vogter foran greenen.

Dom Pedro Old Course er designet af Frank Pennink og er en god test for enhver golfspiller og er et must, hvis du overvejer en golfferie i Algarve. Dom Pedro tilbyder en række moderne træningsfaciliteter, så du kan finpudse dit spil, inden du tager afsted, samt en velassorteret pro-shop. Banen byder på en fantastisk natur og løber gennem imponerende fyrretræer og man har været omhyggelig med ikke at forstyrre det naturlige layout.

Banen Laguna Golf Club, designet af Joseph Lee, blev åbnet i 1990 og er en del af Dom Pedro Golf Collection og deler de samme faciliteter som Dom Pedro Millennium Course. Banen er meget forskellig fra de andre Dom Pedro baner. Med den kystnære beliggenhed og manglen på træer, minder den meget om en linksbane. Banen er kendt for de strategisk placerede vandhazarder, der er generøst placeret og kommer i spil på ikke mindre end 11 huller.

Hilton Vilamoura As Cascatas Golf Resort & Spa Address:

R. da Torre d’Água 4.11 1.B,
8125-615 Quarteira
Portugal

Titel

Go to Top