Pakker og datoer

  • Total: DKK0.00

Vil du anmode om et tilbud, så ring til os på tlf: 4230 8628 eller
KLIK HERE FOR FORESPØRGSEL

Lejligheder

Dolce CampoReal Lisboa Residences

Alle pakker inkluderer fri golf og ikke morgenmad.

Dolce CampoReal Lisboa 5* åbnede 1. august 2007 og er blevet en velkommen tilføjelse til området nord for Lissabon. Opholdet på Campo Real vil være virkelig mindeværdigt, takket være den fremragende service og ubesværede stil, der er til stede overalt.

Gæster kan vælge mellem hotellet, luksus- lejligheder, rækkehuse eller hele villaer. Når man vælge en af ​​CampoReals rummelige og stilfulde lejligheder, townhouse eller villaer, finder man et ideelt sted til familier og større grupper, eller dem, der søger ekstra privatliv. Disse er bygget til de samme høje standarder som hotellet, og er et lige så godt valg til din næste golfferie i Portugal.

Resortet tilbyder desuden 3 restauranter og 2 barer som serverer portugisiske samt internationale retter, eget supermarked, et lækkert Spa, fuldt udstyret fitnesscenter, 20 meter swimmingpool, afslapningsområder, sauna, dampbad og egen frisør. Resortet har to fremragende tennisbaner, et ridecenter og en privat strand klub, hvor også børn kan blive passet og vandsport med bl.a. sejlads og windsurfing.

Golfbaner

Designet af den berømte arkitekt Donald Steel. En udfordrende par 72, 18-hullers bane, der krydser det vidunderlige landskab i det beskyttede område af Socorro og Archeira-bjergene.

Vært i 2010 og 2011 for Ladies Open of Portugal. Banen er bygget på et område, der tidligere blev brugt af den portugisiske kongelige familie som jagtreservat. En behagelige udfordrende bane, ideel for alle spillere, mens den svinger gennem endeløse bjerge, dale og vinmarker

Campo Real har et dedikeret golfakademi, herunder en fantastisk driving range og et omfattende kortspilsområde, mens de lokale pro’er bruger den nyeste teknologi til at yde undervisning af høj klasse

Dolce CampoReal Lisboa Resort Address:

R. do Campo (Campo Real) ,
2565-770 Turcifal
Portugal

Titel

Go to Top