Pakker og datoer

  • Total: DKK0.00

Vil du anmode om et tilbud, så ring til os på tlf: 4230 8628 eller
KLIK HERE FOR FORESPØRGSEL

Hotel ★★★★

Impressive Playa Granada

Pakker inkluderer halvpension med drikkelse.

Impressive Playa Granada Golf Resort 4* ligger i provinsen Granada men kun en times kørsel fra Malaga Internationale Lufthavn og er et stort golfresort samt en fremragende mulighed for alle, der ønsker at nyde et golfophold i topklasse i Spanien.

Impressive Playa Granada kan tilbyde hele 330 værelser, bestående af dobbelt- og familieværelser samt en række suiter. Alle indkvarteringsmuligheder har moderne bekvemmeligheder såsom aircondition og gratis WiFi som standard, med udvalgte muligheder for udsigt over haven eller havet med terrasser eller balkoner.

Spisemulighederne på resortet omfatter to restauranter og tre barer, så der er masser af valgmuligheder. Hovedrestauranten tilbyder daglig morgenbuffet samt frokost og middag, som alle kan nydes udendørs takket være den store terrasse med en fantastisk udsigt over Middelhavet. Snacks og forfriskende cocktails tilbydes i poolbaren, samt strandbaren, mens en mere raffineret gastronomisk oplevelse er tilgængelig på Bodega à la carte Restaurant.

Byen Granada med Alhambra ligger kun 50 minutters kørsel væk og giver besøgende mulighed for at opleve denne charmerende andalusiske by med sin smukke islamiske arkitektur, gadeliv med arabisk smag, majestætiske kirker og tapas barer.

Golfbaner

Resortet er omgivet af 18-hullers banen Los Moriscos, der startede som en 9-hullers bane i 1974, før der blev tilføjet yderligere 9 huller i 2006. Banen måler cirka 5.000 meter fra de bagerste tees og er en par 70 bane.

Sierra Nevada bjergene i baggrunden, giver den perfekte kulisse. Lavere handicappere vil forvente at score godt i betragtning af banens længde og de generelt flade fairways, men Los Moriscos er på ingen måde en let bane. En række store vandhazarder spiller ind på ikke mindre end 11 huller, især hul 14 som er et par 3 hul og signatur hullet på banen på grund af dens dramatiske ø-green.

Impressive Playa Granada Golf Address:

Urb. Playa Granada, C.Rector Pascual Rivas Carrera 1,
18613 Playa Granada, Granada
Spanien

Titel

Go to Top