Pakker og datoer

  • Total: DKK0.00

Vil du anmode om et tilbud, så ring til os på tlf: 4230 8628 eller
KLIK HERE FOR FORESPØRGSEL

Hotel ★★★★

Iberostar Cala Millor

Alle pakker inkluderer halvpension.

Iberostar Cala Millor er et fremragende 4-stjernet Adults Only (min. 16 år) hotel på Mallorcas østkyst cirka 1 times kørsel fra Palma lufthavnen. Hotellet ligger helt ud til havet og gæster kan nyde den fantastiske udsigt over Middelhavet gennem de store vinduer og balkonerne på dette specielle sted, mens man kun har et minuts gang til stranden.

Hotellet, som kun er for voksne, åbnede i 2015 og har 171 værelser af enestående kvalitet. Hvert værelse har en moderne og afslappet stil og mange forskellige værelsestyper – fra standard værelser til junior suites med fantastisk havudsigt. Hvert værelse på Iberostar Cala Millor har balkon/terrasse, minibar, aircondition, gratis trådløs internetadgang, satellit-tv, telefon og en overflod af naturligt sollys.

Gæsterne spiser på Es Castell Buffet Restauranten, som er en klasse restaurant, med en bred vifte af retter til rådighed, der passer til enhver gæsts behov. Der er også temaaftener med asiatisk, mexicansk og mallorcansk mad, så man kan prøve noget nyt hver dag i ugen, og gæsterne kan også se kokkene på arbejde i en af show-cooking-sessionerne.

Der er også to barer at vælge imellem på hotellet, hvor Cala Nau Snack Bar er åben fra 10.30, som har live musik hver aften om sommeren og to nætter om ugen om vinteren og ligger ved poolen. Der er også den mere fredelige Lobby Bar, som ser ud over fyrretræerne omkring resortet.

Golfbaner

Club de Golf Son Servera: Den næstældste klub på Mallorca er en udfordring alle golfspillere. Fairways er brede og generøse og roughen holdes rimelig kort, hvilket betyder, at du oftere finder din bold, hvis du skulle slå en skævert. Du skal dog ikke gå ud fra, at banen kommer til at blive en pushover, da vildfarne skud kan blive straffet hårdt af de mange stedsegrønne ege-, fyrre-, oliven-, johannesbrød- og palmetræer, der pryder banen. Hullerne 3 til 7 er kendt for at være de sværeste på banen, hvor præcision er nøglen. Bane er en par 72 på 6.049 meter fra hvid tee.

Pula Golf: Golfbanen blev grundlagt i 1995 og blev fuldstændig re-designet af José María Olazábal mellem 2004 og 2006. Det er blevet til en lang og velplejet golfbane, par 72 på 6.246m. På 14 af de 18 huller har man udsigt fra tee til green og de resterende 4 huller, efter 2. slaget. Pula Golf har en stort driving range på to niveauer, og to puttegreens. Ligeledes tilbydes et træningsområde, herunder 4 forskellige indspilsgreens. Pula Golf været vært for flere forskellige begivenheder på PGA European Tour.

Capdepera Golf Club: Banen er designet af den berømte amerikanske golfarkitekt Dan Maples. Den består af en blanding af lettere huller i dalen, hvor en gammel mandelplantage engang var, og mere udfordrende huller, der går op i de idylliske bakker i Mallorquin Llevant-bjergene. Banen skiller sig ud med sine store greens, lange fairways og seks søer. Det 15. hul er særlig imponerende med udsigt over dalen og Middelhavet. Klubben tilbyder også en velassorteret proshop, en golfskole samt en fantastisk driving range og træningsområde. Banen er par 72 og måler 5.847 fra hvid tee.

Club de Golf Alcanada: Banen er designet af de legendariske golfbanearkitekter Robert Trent Jones Sr. og Jr. og byder på en god blanding af par 5, 4 og par 3. Det kuperede terræn skråner blidt ned mod kystlinjen, med sine fyrre-, oliven- og egetræer foret fairways, der fører til panoramaudsigt over havet. Rundt om banen finder du 58 velplacerede greenside- og fairwaybunkere, udfordrende greens med skjulte pauser og nogle vanskelige tee-slag. Med de udfordringer, der altid er til stede og de fantastiske omgivelser, er Alcanada et must for enhver golfspiller, der besøger Mallorca. Den har været vært for flere store turneringer og tourskolen sluttede her i 2023. Banen er par 72 og måler 6.559 meter fra hvid tee.

Iberostar Cala Millor Address:

Carrer Castell 7,
07560 Cala Millor-Islas Baleares
Spanien

Titel

Go to Top