Pakker og datoer

  • Total: DKK0.00

Vil du anmode om et tilbud, så ring til os på tlf: 4230 8628 eller
KLIK HERE FOR FORESPØRGSEL

Hotel ★★★★

Meliá Atlántico Isla Canela

7 overnatninger, halvpension og 5 runder golf

Melia Atlántico Isla Canela 4* ligger på stranden i Isla Canela med udsigt over floden Ria Carreras munding. Hotellet tilbyder 358 værelser samt en spektakulær udsigt og er beliggende i Huelva regionen grænsende op til Algarve. Resortet er bygget i andalusisk stil med en række forskellige værelsestyper med elegant indretning, aircondition, samt minibar, fladskærms-tv og egen terrasse/balkon.

Der er to restauranter på hotellet. Atlántico restauranten serverer buffet bestående af internationale retter og middelhavsretter med temaaftener en gang om ugen. For en mere personlig oplevelse, ligger Pasta Nostra restauranten på hotellets terrasse hvor der serveres både a la carte middelhavsretter og moderne italienske retter. Desuden findes der tre barer. Der ligger også et wellness center som tilbyder en række faciliteter og behandlinger samt en stor indendørs pool, sauna og fuldt udstyret 24-timers fitnesscenter med spinning område.

Transfertid fra Faro lufthavn er omkring 90 minutter fra Sevilla lufthavn er der cirka 1 time og 50 minutters kørsel

Golfbaner

Der findes flere forskellige golfbaner at vælge imellem i det omkringliggende område af Huelva. Den tætteste er Isla Canela Golf Club som ligger i centrum af Costa De La Luz cirka 10 minutters kørsel fra hotellet. Den let tilgængelig med 18 huller og er en velafrundet og udfordrende bane med 10 huller hvor vand kommer i spil. Golf er også tilgængelig på Valle Guadiana Links, Castro Marim og Quinta do Vale.

Pakken inkluderer golf på Isla Canela og Valle Guadiana baner

Meliá Atlántico Isla Canela Address:

Av. de la Mojarra, s/n,
21409 Huelva
Spanien

Titel

Go to Top