Pakker og datoer

  • Total: DKK0.00

Vil du anmode om et tilbud, så ring til os på tlf: 4230 8628 eller
KLIK HERE FOR FORESPØRGSEL

Hotel ★★★

San Lorenzo Boutique

Pakker inkluderer ikke morgenmad.

Hotel San Lorenzo Boutique 3* er beliggende i hjertet af Valencia lige foran Borgia paladset fra det 15. århundrede, i en bygning fra det tidlige 20. århundrede, som blev brugt som residens for franciskanermunke, fuldstændig renoveret i 2015.

Der findes mange forskellige værelser, næsten alle med udvendige balkoner, meget lyse takket være deres store vinduer og er indrettet med moderne og funktionelle møbler. Værelserne er meget rummelige og har højt til loftet, komplet badeværelse med bruser, total lydisolering, parketgulve og alle de tjenester og faciliteter, som de bedste by hoteller har.

Man er kun 100 meter fra katedralen, Turia haven og ved siden af ​​Barrio del Carmen hvor man til fods kan besøge de mange historiske monumenter og nyde byens bedste gastronomi og natteliv. De moderne arkitektoniske områder i byen er let tilgængelige med offentlig transport eller på cykel gennem Turia-haven.

Golfbaner

Parador El Saler: (30 min kørsel) Banen ligger på et unikt sted mellem Albufera og havet og betragtes som en af verdens bedste baner. Den blev anlagt i 1968 af Javier Arana og ligger i El Saler Naturparken, helt ud til Middelhavet. Designet af banen tog højde for dets integration i det beskyttede landskab. Her kommer man til at spille skotsk inspireret links golf i verdensklasse samt golf i middelhavsskov. Banen er 6,042 meter lang med 18 huller og par 72. Klubben har en golfskole, driving range, 3 putting greens, 2 indspils greens, pro shop, udlejning af køller, trolleys og elbiler, restaurant og snackbar.

El Bosque: (30 min. kørsel) En signaturbane af Robert Trent Jones Sr. og kun en af seks baner i Spanien hvor man også finder Real Club Valderrama og Real Club Sotogrande og RC Valderrama. Banen ligger ved foden af ​​et bjerg markerer og er omgivet af middelhavsvegetation, som giver banen sin skønhed og bevægelse gennem de 18 huller. Der findes naturligvis driving range, putte- og indspilsgreen, proshop og en dejlig restaurant med udsigt over banen.

San Lorenzo Boutique Hotel Address:

Pl. de Sant Llorenç, 2, Ciutat Vella
46003 Valencia
Spanien

Titel

Go to Top