Pakker og datoer

  • Total: DKK0.00

Vil du anmode om et tilbud, så ring til os på tlf: 4230 8628 eller
KLIK HERE FOR FORESPØRGSEL

Hotel ★★★★

Pula Golf Resort

Alle pakker inkluderer morgenmad og fri golf.

Et ophold på Pula Golf Resort er som at rejse tilbage i tiden, men med moderniserede faciliteter. Stedet er beliggende på et af de smukkeste og rolige steder på øen. Hotellet og klubhuset er placeret i et slot fra 1581 og hver enkelt af de forskellige suiter udgør et autentisk lille hjørne af Middelhavet.

Pula Golf Resort er udstyret med et storslået spa, med en opvarmet swimmingpool, jacuzzi, sauna og dampbad og tilbyder desuden massagebehandling efter en runde golf. På resortet findes også Café de Pula restauranten, hvor man kan nyde forskellige lækre lokale og internationale retter. Fra klubhuset med sin elegante og rustikke stil, har man en fantastisk udsigt til golfbanen. Ikke langt fra resortet ligger havnen Port Verd, samt mange andre dejlige steder og strande i området.

Golfbaner

Golfbanen blev grundlagt i 1995 og blev fuldstændig re-designet af José María Olazábal mellem 2004 og 2006. Det er blevet til en lang og velplejet golfbane, par 72 på 6.246m. På 14 af de 18 huller har man udsigt fra tee til green og de resterende 4 huller, efter 2. slaget.

Pula Golf har et stort Driving range på to niveauer, og to puttegreens. Ligeledes tilbydes et træningsområde, herunder 4 forskellige indspilsgreens. Pula Golf været vært for flere forskellige begivenheder på PGA European Tour.

Pula Golf Resort Address:

Carretera Son Servera 3,
07570 Son Servera-Islas Baleares
Spanien

Titel

Go to Top