Vil du anmode om et tilbud, så ring til os på tlf: 4230 8628 eller
KLIK HERE FOR FORESPØRGSEL

Hotel ★★★★★

Hotel Peralada Wine Spa & Golf

Alle pakker inkluderer morgenbuffet.

Tillæg for ophold lørdag.

Dette er et enestående og eksklusivt 5* hotel i hjertet af Alt Empordà regionen midt imellem en golfbane, omgivet af naturreservater og kun 15 minutter væk fra de bedste strande på Costa Brava.

Peralada Hotel byder på 10 suiter og 54 standard og superior dobbeltværelser med en storslået udsigt over golfbanen, 2 restauranter med lokalt og Middelhavs mad, et stort førsteklasses konferencelokale, et fuldt udstyret fitnessrum, 2 swimmingpools (indendørs og udendørs) og Vin Spa, både originale og eksklusive. Der er en bred vifte af fine retter på L’Olivera og Masia Peralada Restauranter som ligger på resortet.

Golfbaner

En 18-hullers par-71 golfbane med 9 Pitch & Putt huller, en putting green, chipping område og en driving range. Banen, som er blevet godkendt af det spanske Golf Association, har fire teesteder pr hul og er velegnet til lavhandicappere. Det omhyggelige design af banen gør det velegnet til spillere på alle niveauer, fra dem der er nye i denne spændende sport til de mest erfarne og hærdede golfspillere.

Hotel Peralada Wine Spa & Golf Address:

Peralada Golf, Carrer Rocabertí S/N,
17491 Perelada-Gerona
Spanien

Titel

Go to Top