Hotel ★★★★
PGA Catalunya-Lavida Hotel

Pris:

Pakke
Dato
Datofeltet er påkrævet
*Priser betinget af bestilling 90 dage før ankomst og pr. person ved 2 personer i dobbeltværelse/lejlighed. Priser er inkl. moms og afgifter i.flg. særordning for rejsebureauer. Vi tager forbehold for trykfejl, prisstigning, valutaændringer samt udsolgte værelser eller lejligheder.

Kan du ikke finde hvad du ønsker, så ring til os på tlf: 4230 8628 eller klik her for forespørgsel

Hotel ★★★★

PGA Catalunya-Lavida Hotel

Alle pakker inkluderer morgenbuffet.

Dette nye 50-værelses specialbyggede hotel er beliggende i den fantastiske omgivelser ved PGA Catalunya Resort, et golfparadis, som først og fremmest kan tilbyde 2 af Europas bedste golfbaner, Stadium og Tour banerne. Her bor du ideelt, i ultramoderne indretning med elegante detaljer, summende fællesarealer og højteknologiske funktioner.

Resortet ligger meget tæt på den smukke kur by Caldes de Malavella i regionen La Selva. Den elegante by Girona med sin rige kultur, historie og fantastiske stemning, er kun en kort køretur væk. Lavida ligger helt fantastisk midt i det vidunderlige PGA Catalunya kompleks, som allerede har etableret sig som en af de mest populære golf steder i Spanien. Der er masser af oplevelser i området som man kan kombinere på sin golfrejse samt strande ikke langt fra resortet.

Golfbaner

Stadion og Tour golfbanerne på PGA Catalunya Resortet er af stor kvalitet og standard. Begge er par 72 parkbaner er designet af Angel Gallardo. Stadium banen er forholdsvis lang med smalle fairways og kuperede greens, og er for nylig blevet kåret af eksperter som den bedste bane i Spanien. Tour banen skal på ingen måde skal betragtes som dårligere bane. Det er af nøjagtig den samme standard men tilbyder en anden slags golf med bredere fairways og kortere huller.

PGA Catalunya-Hotel Lavida Address:

Carretera NII km 701,
17456 Girona
Spanien

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.