Pakker og datoer

  • Total: DKK0.00

Vil du anmode om et tilbud, så ring til os på tlf: 4230 8628 eller
KLIK HERE FOR FORESPØRGSEL

Hotel ★★★★

La Cala Golf Resort

Alle pakker inkluderer morgenbuffet.

Tillæg for ophold torsdag, fredag og lørdag.

La Cala Resort er et eksklusivt Golf Resort i Mijas, Costa del Sol, omgivet af bjerge og Middelhavet. Selvom resortet er placeret i et roligt og afslappende miljø, er det kun 20 minutter fra Marbella og 30 minutter fra Malaga International Airport, i hjertet af Costa del Sol, Spanien.

La Cala Golf, er ​​kendt som den fineste golf kompleks i Andalusien, med tre spændende 18 hullers mesterskabsbaner designet af Cabell Robinson, og det eneste David Leadbetter Golf Academy i Mijas, Spanien. De omfattende golffaciliteter og inspirerende bjergområder samt middelhavsområdets kulisser vil helt sikkert forbedre dit spil.

Bagefter kan du fejre en vellykket runde i det indbydende Klubhus, Restaurant og Bar Laurel, slappe af på de to terrasser eller slappe af med at se dine foretrukne sport i Podio salen, læse eller bare nyde selskabet af venner.

Golfbaner

Tre 18 hullers golf mesterskabsbaner som tilbyder forskellige udfordringer: Campo America, Campo Asien og Campo Europa

Seks hullers par 3 layout hvor begyndere som erfarne golfspillere kan øve det korte spil, David Leadbetterøs La Cala Golf Academy med omfattende øvefaciliteter, putte og chipping områder, Pro shop og klub fitting service og et Andalusisk stil klubhus.

La Cala Golf Resort Address:

Calle Mirador del Golf 1,
29649 Mijas-Málaga
Spanien

Titel

Go to Top