Hotel ★★★★
La Cala Golf Resort

Pris:

Pakke
Dato
Datofeltet er påkrævet
*Priser betinget af bestilling 90 dage før ankomst og pr. person ved 2 personer i dobbeltværelse/lejlighed. Priser er inkl. moms og afgifter i.flg. særordning for rejsebureauer. Vi tager forbehold for trykfejl, prisstigning, valutaændringer samt udsolgte værelser eller lejligheder.

Kan du ikke finde hvad du ønsker, så ring til os på tlf: 4230 8628 eller klik her for forespørgsel

Hotel ★★★★

La Cala Golf Resort

Alle pakker inkluderer morgenbuffet.

Tillæg for ophold torsdag, fredag og lørdag 140 kr. pr. nat pr. person.

La Cala Resort er et eksklusivt Golf Resort i Mijas, Costa del Sol, omgivet af bjerge og Middelhavet. Selvom resortet er placeret i et roligt og afslappende miljø, er det kun 20 minutter fra Marbella og 30 minutter fra Malaga International Airport, i hjertet af Costa del Sol, Spanien.

La Cala Golf, er ​​kendt som den fineste golf kompleks i Andalusien, med tre spændende 18 hullers mesterskabsbaner designet af Cabell Robinson, og det eneste David Leadbetter Golf Academy i Mijas, Spanien. De omfattende golffaciliteter og inspirerende bjergområder samt middelhavsområdets kulisser vil helt sikkert forbedre dit spil.

Bagefter kan du fejre en vellykket runde i det indbydende Klubhus, Restaurant og Bar Laurel, slappe af på de to terrasser eller slappe af med at se dine foretrukne sport i Podio salen, læse eller bare nyde selskabet af venner.

Golfbaner

Tre 18 hullers golf mesterskabsbaner som tilbyder forskellige udfordringer: Campo America, Campo Asien og Campo Europa

Seks hullers par 3 layout hvor begyndere som erfarne golfspillere kan øve det korte spil, David Leadbetterøs La Cala Golf Academy med omfattende øvefaciliteter, putte og chipping områder, Pro shop og klub fitting service og et Andalusisk stil klubhus.

La Cala Golf Resort Address:

Calle Mirador del Golf 1,
29649 Mijas-Málaga
Spanien

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.