Pakker og datoer

  • Total: DKK0.00

Vil du anmode om et tilbud, så ring til os på tlf: 4230 8628 eller
KLIK HERE FOR FORESPØRGSEL

Hotel ★★★★

Inglaterra

Alle pakker inkluderer morgenbuffet.

Tillæg for golf i weekenden

Hotellet ligger i hjertet af den smukke gamle bydel, byens mest populære turistområde og kun 5 minutters gang fra Seville Katedralen, Archivo General de Indias, som beskriver Spaniens historie i Amerika og Filippinerne og det kongelige palads Alcázar, alle erklærede verdensarvssteder af UNESCO. Hotel Inglaterra har den bedste beliggenhed i centrum af Sevilla, på Plaza Nueva, overfor rådhuset. Hotellet er også omgivet af mange butikker, virksomheder, barer, caféer, restauranter, museer og monumenter.

Du kan starte dagen bedst muligt med en stor morgen buffet, frokost eller middag på Seis Bar Restaurante og afslutte dagen med en cocktail på tagterrassen mens du nyder udsigten over Sevilla. Hotellet tilbyder desuden mange forskellige værelseskategorier, lige fra Standard Classic dobbeltværelse til Grand Deluxe med egen terrasse og hele 50 kvm.

Golfbaner

Real Club Sevilla Golf er designet af Jose Maria Olazabal, og måler 6.529 meter og er en par 72 bane. Den har et velbalanceret layout, der kan rumme alle golfspillere, både amatører og professionelle. Klubben tilbyder også et driving range, to putting green områder og en Chipping Green. I 2008, 2010 og 2012 var banen vært for Spanish Open og i 2009 Andalusia Open. Nyligt rangeret i Top 5 i Spanien af ​​det prestigefyldte blad Golf Digest.

Real Club Pineda de Sevilla åbnede i 1939 og blev den første golfklub, der blev åbnet i provinsen. Omgivet af en stor mængde vegetation er det en forholdsvis flad bane. En kombination af små greens og velplacerede vandhazarder gør det til en meget udfordrende bane. Den smukke udsigt og fremragende faciliteter gør dette til et must-play i regionen.

Club Zaudin Golf Sevilla er designet af den kendte golfspiller, Gary Player. Banen er moderat vanskelig med nogle fantastiske udsigter og udfordrende vandhazarder. Der bydes besøgende hjerteligt velkommen og inviterer dem til at nyde banen sammen med driving range, putting green, chipping green og bunkers.

Pakke med 5 overnatninger: 2 x Club Zaudin + 1 x Real Club Sevilla Golf + 1 x Real Club Pineda  Pakke med 7 overnatninger: 3 x Club Zaudin + 1 x Real Club Sevilla Golf + 1 x Real Club Pineda

Hotel Inglaterra Address:

Pl. Nueva 7,
41001 Sevilla
Spanien

Titel

Go to Top