Pakker og datoer

  • Total: DKK0.00

Vil du anmode om et tilbud, så ring til os på tlf: 4230 8628 eller
KLIK HERE FOR FORESPØRGSEL

Hotel ★★★★

Hacienda del Alamo Hotel & Spa Golf Resort

Alle pakker inkluderer morgenbuffet.

Hacienda del Alamo Hotel & Spa Golf resort er et unikt Golf Resort beliggende i Murcia, tæt på den sydøstlige kyst i Spanien, kendt som det mest solrige område i Spanien. De tilbyder en bred vifte af overnatningsmuligheder, som er sikker på at opfylde dine forventninger. Fra hyggelige lejligheder med 2 sove/badeværelse samt villaer med 2 eller 3 sove/badeværelser til helt store huse med 4 sove/badeværelser hvis I skulle ske at være en gruppe. Alle boliger er placeret strategisk tæt på klubhuset og trænings- og drivingrange områder for at undgå bilkørsel til golfbanen.

Hacienda del Alamo Hotel & Spa Golf Resort har alt hvad du behøver for at nyde livet en smule mere. Ud over lejligheder og huse, har resortet en 18-hullers golfbane, et stort lækkert træningsområde, et stort boligområde og en bred vifte af sportsfaciliteter, aktiviteter, fritid samt afslapning. Desuden findes klubhus med proshop med masser af golfudstyr samt restaurant og mødelokaler til større grupper.

Golfbaner

Pakkerne tilbyder golf på Hacienda del Alamo, Mar Menor og Saurines baner

Hacienda del Alamo. Golfbanen selv blev designet af Dave Thomas, og bestemt et design uden grænser med sine 6724m blev det til en Championship bane. Resultatet er en fantastisk golfbane, hvor European Tour Qualifying har været afholdt, og flere andre professionelle turneringer.

Det store 2000 kvadratmeter klubhus vil i høj grad imponere takket være den varme arkitektur, og de 5 stjernede faciliteter, der passer til behovene hos enhver golfspiller. Endelig er træningsfaciliteterne de mest komplette faciliteter i det sydlige Spanien med store områder til at øve det korte spil på putting og chipping greens, samt den store driving range. Træningsområdet tilbyder også en 6 hullers Executive Course, 3 par 3 ‘s og 3 par 4 s, plus særlige rum til træning og / eller teoretisk undervisning.

Mar Menor. Den første af 6 Jack Nicklaus baner i Murcia området. Denne bane blev oprindeligt åbnet som en 9 hullers bane designet af Dave Thomas og senere omdannet til en 18 hullers bane designet af selveste Jack Nicklaus. Dette er uden tvivl en fantastisk golfbane hvor hovedvægten ligger på at placere bolden på den rigtige del af fairway fra teestedet, og så slaget til green hvor bolden helst skal placeres under flagene på de bølgende greens.

Nogle af de første huller kan “lulle” dig ind i en falsk følelse af sikkerhed, men når du kommer til hullerne 13,14 og 15, som alle ligger omkring en sø, vågner du hurtigt op. Især det 15. hul vil teste din tålmodighed, da de få “sikre” områder fra tee stedet er godt bevogtet af bunkere.

Saurines. Par 72 links golfbane som minder om jack Nicklau’s banen i Las Vegas. Et unikt design med bølgende fairways og greens blandt sandede klitter hvor du føler at du spiller en ægte seaside linksbane. Med 2 søer som grænser op til 5 af hullerne bliver du testet.

Sheraton Hacienda del Alamo Resort Address:

Av. Hacienda del Alamo 11,
30320 Fuente Alamo-Murcia
Spanien

Titel

Go to Top