Pakker og datoer

  • Total: DKK0.00

Vil du anmode om et tilbud, så ring til os på tlf: 4230 8628 eller
KLIK HERE FOR FORESPØRGSEL

Hotel ★★★★

Fuerte El Rompido

7 overnatninger, morgenbuffet og 5 runder golf

Hotel Fuerte El Rompido 4* er omgivet af en smuk nationalpark og ligger tæt på nogle af de fineste golfbaner i Costa De La Luz regionen og kun en kort gåtur fra stranden.

Hotellet har 298 værelser, som er stilfuldt indrettet og har aircondition, wi-fi så du kan tilslutte alle dine enheder, pengeskab, minibar og udvalg af puder.

Faciliteterne på dette hotel omfatter The Spa & Beauty Miramar med spabad, og indendørs pool, samt en række forskellige skønhedbehandlinger. For dem, der ønsker at være lidt mere aktive på deres golfferie, er der fem store pools, en række sportsbaner for tennis- og padle-entusiaster samt stier gennem naturparken, som er perfekte til gåture og fuglekiggeri

Spisemulighederne omfatter Dos Faros Restaurant, som tilbyder et familievenligt miljø i en afslappet atmosfære og en bred menu. På stedet er også El Olivo, som er en buffet restaurant, der tilbyder lokale og internationale menuer til både morgenmad og middag

Golfbaner

Med El Rompido Golf, Bellavista, Islantilla og El Portil golfbane inden for en kort afstand, så er Hotel Fuerte El Rompido perfekt for dem, der ønsker at spille flere baner og opleve alt, hvad denne region har at tilbyde!.

Hotel Fuerte El Rompido Address:

Urb. Marina El Rompido Ctra. H-4111 Km. 8,
21459 El Rompido-Huelva
Spanien

Titel

Go to Top