Pakker og datoer

  • Total: DKK0.00

Vil du anmode om et tilbud, så ring til os på tlf: 4230 8628 eller
KLIK HERE FOR FORESPØRGSEL

Hotel ★★★★

Elba Sunset Mallorca

Alle pakker inkluderer halvpension

Elba Sunset Mallorca er et firestjernet hotel beliggende på en imponerende klippe, med en smuk udsigt over Middelhavet og øen Sa Porrassa. Hotellet ligger i et roligt boligområde få meter fra Palmanova stranden i Calvià-området og kun 20 minutters kørsel fra Palma lufthavnen.

Der tilbyder alle de nødvendige tjenester og komfort til at nyde en afslappende og velfortjent ferie som et par eller med venner. Dette hotel skiller sig især ud for sin perfekte beliggenhed, kun få meter fra stranden, for sin fantastiske Infinity-swimmingpool og for sin nærhed til adskillige golfbaner.

Elba Sunset Mallorca har hele 252 værelser og suiter og de fleste af dem har egen balkon eller terrasse med fantastisk udsigt over havet eller swimmingpoolen. Alt fra standard dobbeltværelser til juniorsuiten Nereida. Alle er indrettet i en elegant og avantgarde stil. Med aircondition, internetforbindelse, fuldt udstyret badeværelse, pengeskab, satellit-tv, minikøleskab, skrivebord, direkte telefon og andre tjenester.

For de mest krævende smagsløg er hotellet stolte af at tilbyde to restauranter med deres egen individuelle charme for at nyde de bedste kulinariske oplevelser på Mallorca; begge tilbyder eksklusivt køkken i et miljø, der er perfekt til enhver lejlighed.

Golfbaner

Golf Son Vida: Banen er den ældste golfbane på øen Mallorca, som oprindeligt åbnede for spil i 1964. Det er en af de mere traditionelle baner på Mallorca med brede fairways, der er omkranset af mange forskellige og smukke træer, herunder palme, fyr og mandel. Banen er let for øjet, med fabelagtige bjerg- og havudsigter og er bestemt en favorit blandt almindelige golf rejsende til Mallorca. En legende blandt spillere fra hele Europa, der har været vært for European Tour-begivenheder i 1990’erne. Banen er en par 71, der måler 5.601 meter fra de bagerste tees.

Golf Son Quint: Banen er den nyeste tilføjelse af de 3 baner på Arabella Golf and Spa Resort og den blev indviet i 2007. Den er designet af Kurt Rossknecht og Ramon Espinosa. Den åbne bane tilskynder et aggressivt spil og er en nydelse for både begyndere og entusiaster. Vi tror på, at du især vil nyde hul 8 og 17, hvorfra du vil nyde en spektakulær udsigt over Palma. Men ikke før du har kæmpet for din par på det lange par 3 hul 12, hvor du også kan vælge at slå rundt om den store sø på højre side. Banen er en par 71 der måler 5.750 meter fra de bageste tees.

Golf Son Muntaner: Et ekstraordinært design, greens med uendelige udfordringer og omhyggelig samt detaljeret vedligeholdelse, gør at spille denne bane er et must for golfspillere, der besøger vores ø. Den eneste golfbane på De Baleariske Øer, der er med i det prestigefyldte netværk af europæiske tour destinationer.
Golfbanen blev åbnet i 2000 og designet af den ansete designer Kurt Rossknecht. Fra de bageste tees er banen virkelig lang men der er selvfølgelig forskellige teesteder, der passer til mange forskellige handicaps. Vært for Mallorca Golf Open 2022. Banen er en par 72 og måler 6.305 fra de bageste tees

Golf de Son Termes: Banen er en af Mallorcas nyeste og blev indviet i 1998. Beliggende lige nord for Palma, er det yderst bekvemt for alle, der opholder sig i den populære sydvestlige region, og det plejer at være en underholdende runde med fantastiske udsigter mod bjergene.
Banen er designet af Harris gruppen i samråd med Jose Rodriguez og er kendt over hele øen for sine silkebløde putte overflader. Banen er på ingen måde den længste, men masser af helt specielle huller, som kræver brugen af hver en kølle i bag. Banen er en par 70 og måler 5.282 meter fra de bageste tees.

Club de Andratx: Banen ligger i den smukke kystby Camp de Mar. Her får du nogle spektakulære omgivelser, maleriske udsigter og nogle af de mest stimulerende hul designs burde være en virkelig uforglemmelig oplevelse. Banen med sine fire par fem huller og syv søer, er en af de mest fremragende designs og en af de mest teknisk krævende baner omkring Middelhavet. Hul 6 er det 609 meter lange “Green Monster”, som regnes for det længste hul i Spanien og betragtes som et absolut højdepunkt for

Elba Sunset Mallorca Address:

Carrer Torrenova, 25 – 27,
07181 Palmanova-Islas Baleares
Spanien

Titel

Go to Top