Pakker og datoer

  • Total: DKK0.00

Vil du anmode om et tilbud, så ring til os på tlf: 4230 8628 eller
KLIK HERE FOR FORESPØRGSEL

Hotel ★★★★★

Camiral Golf & Wellness-Hotel Camiral

Alle pakker inkluderer morgenbuffet.

Det 5 stjernede hotel Camiral er beliggende i hjertet af Camiral Golf & Wellness som først og fremmest kan tilbyde 2 af Europas bedste golfbaner, Stadium og Tour banerne. Her bor du ideelt mens du kan nyde alt hvad denne destinationen har at tilbyde, ikke mindst 2 af Spaniens bedste golfbaner. Det 5 stjernede hotel har 149 værelser med suiter der varierer fra 34m2 til 154 m2. samt wellness center, pool og restauranter/barer. Desuden tilbydes et stort udvalg af lejlligheder og townhouses til større grupper.

Det ligger meget tæt på den smukke kur by Caldes de Malavella i regionen La Selva. Den elegante lille by Girona med sin rige kultur, historie og fantastiske stemning er kun en kort køretur væk. Camiral ligger helt fantastisk midt i det vidunderlige Camiral Golf & Wellness kompleks, som allerede har etableret sig som en af de mest populære golf steder i Spanien. Der er masser af oplevelser i området som man kan kombinere på sin golfrejse samt strande ikke langt fra resortet.

Golfbaner

Stadion og Tour golfbanerne på Camiral Golf & Wellness er af stor kvalitet og standard. Begge er par 72 parkbaner er designet af Angel Gallardo. Stadium banen er forholdsvis lang med smalle fairways og kuperede greens, og er for nylig blevet kåret af eksperter som den bedste bane i Spanien. Tour banen skal på ingen måde skal betragtes som dårligere bane. Det er af nøjagtig den samme standard men tilbyder en anden slags golf med bredere fairways og kortere huller.

Camiral Golf & Wellness-Hotel Camiral Address:

Carretera N-II Km. 701,
17455 Caldes de Malavella-Gerona
Spanien

Titel

Go to Top