Pris:

DKK4,200.00

Vil du anmode om et tilbud, så ring til os på tlf: 4230 8628 eller
KLIK HERE FOR FORESPØRGSEL

★ Fri golf tilbud

Hotel ★★★★

Valle del Este

★ Tilbud kommer under følgende betingelser:

  • 5 overnatninger og fri golf til 4.200 Kr
  • Halvpension
  • Fri golf på Valle del Este banen 
  • 1 gratis adgang til spa området
  • Priser pr. person ved 2 personer i dobbeltværelse
  • Gældende for ophold i perioder 1/9 – 30/9 2024

Hvis du er på udkig efter en golfbane i Almeria, som ligger cirka 200 km syd for Alicante lufthavn, er du helt sikkert nødt til at besøge Valle del Este. Resortet er et fabelagtig 4-stjernet golf resort i Vera nær golfbaner og strand og kun 200 km syd for Alicante lufthavn.  Resortet har flere swimmingpools, et sportsområde og forskellige restauranter, samt en bred vifte af fritidsaktiviteter som sikrer den perfekte ferie. Hotellet har 130 fuldt udstyrede dobbeltværelser og 12 junior suiter. Her findes desuden gratis internet.

Designet af José Canales i 2003, Valle del Este Golf fremhæver kontrasten mellem de grønne fairways og en golfbane anlagt i et imponerende landskab. Hvert hul præsenterer et unikt design, der gør hver golfrunde til en anderledes udfordring. Hotel Valle del Este ligger i hjertet af golfbanen, så du kan nyde spillet golf blot et par meter væk fra dit værelse. Driving rangen er mere end 300 meter dyb, med måtter og bold maskiner samt tre putting greens og et stort indspilsområde.

Golfbaner

Valle del Este åbnede i 2002 og er designet af José Canales. Der er en god kombination af meget udfordrende huller, men også forholdsvise huller. De hævede teesteder er omgivet af vulkanske sten som gør det en meget surrealistisk golfoplevelse. De brede fairways frister golfspiller til at bruge driveren, men med store bunkers samt tre søer, vil et skævt drive bringe dig i problemer.

Valle del Este Golf Resort Address:

Av. Valle del Sol 2,
04620 Vera-Almeria
Spanien

Titel

Go to Top