Pris:

DKK3,580.00

Vil du anmode om et tilbud, så ring til os på tlf: 4230 8628 eller
KLIK HERE FOR FORESPØRGSEL

★ Gruppe tilbud

Villas

Boavista Golf & Spa Resort

★ Tilbud kommer under følgende betingelser:

  • 5 overnatninger og fri golf til 3.580 Kr
  • Lejlighed med 2 sove-badeværelser
  • Fri golf på Boavista Golf banen
  •  Anden runde på samme dag skal bookes hos caddie master
  • Priser pr. person ved 4 personer i lejligheden
  • Gældende for ophold i perioden 1/10-31/10 2024

Boavista Golf Resort ligger på Algarves vestkyst og tilbyder fantastiske moderne lejligheder og villaer med en blanding af fantastisk udsigt over 18 hullers mesterskabsbane, Lagos Ocean Bay og de omkring liggende Monchique-bjerge.

Hver lejlighed er meget velindrettet med aircondition, møblerede balkoner, et moderne køkken, åben stue, satellite-tv og meget mere. Desuden findes der et golfklubhus, driving range, spaområde, skønhedssalon, fitness center, opvarmet indendørs pool, tennisbaner, legeplads og fodboldbaner. Med centrum af Lagos kun 10 minutter fra Boavista, skal du sørge for at udforske denne charmerende traditionelle fiskerihavn, fuld af fantastiske restauranter og et travlt natteliv.

Klubhusets restaurant er tilgængelig for alle og er et meget socialt område hvor man møder mange mennesker. Her serveres snacks, klassiske portugisiske retter samt fantastiske internationale retter. Gæsterne kan nyde den høje standard af mad i et udvalg af siddepladser, herunder den solrige terrasse, som også er et fantastisk sted for en aftendrink med udsigt over Lagos-bugten.

Golfbaner

Boavista Golf er en typisk resortbane som byder på adskillige vandhazarder og er krydret med dejlige palmer, for at sikre, at Boavista udviklede sig i fuldstændig harmoni med det oprindelige landskab. Banen er designet af Howard Swan og åbnede i 2002. Hullerne 6 og 8 er meget specielle drive bolden over en kløft og det mest fortryllende hul er nummer 7, et dejlig par 4 hul, hvor du kan nyde en fantastisk udsigt ned over Praia de Luz til havet.

Banens layout har allerede fået et misundelsesværdigt ry i sin korte eksistens, og er et besøg værd når man er i det vestlige Algarve. Banen er par 71 og måler 6.167 meter fra de bageste tees.

Boavista Golf & Spa Resort Address:

Urbanização Quinta Boavista, Atalaia,
8600-281 Lagos, Algarve
Portugal

Titel

Go to Top