Pris:

DKK3,590.00

Vil du anmode om et tilbud, så ring til os på tlf: 4230 8628 eller
KLIK HERE FOR FORESPØRGSEL

★ Gruppe tilbud

Lejligheder

Las Colinas Golf & Country Club

★ Tilbud kommer under følgende betingelser:

  • 5 overnatninger og 4 runder golf til 3.590 Kr
  • Golf på Las Colinas banen
  • Lejlighed med 2 soveværelser
  • Priser pr. person ved 4 personer i lejlighed
  • Gælder i perioden 1/3-31/5 og 1/9-31/10 2024

I Campoamor, 63 km syd for Alicante lufthavnen, ligger Las Colinas Golf & Country Club, som er en dal på 330 hektar mellem bakkerne, i nærheden af havet med en mesterskabsgolfbane, der løber gennem den. Stedet er en miljøvenlig udvikling med lav boligintensitet, der smelter ind i omgivelserne. Man kan nyde 200.000 kvadratmeter smukt landskab og naturskønne vandreture gennem oprindelige flora og appelsin- og citronlunde.

Las Colinas Residences tilbyder forskellige mulligheder til en weekendferie, lange ferier eller gruppearrangementer afholdt over flere dage. Man kan vælge mellem moderne lejligheder med to og tre soveværelser, eller villaer med tre og fire soveværelser. Lejligheder og villaer er fuldt udstyrede og har store haver eller terrasser, en parkeringsplads og fælles grønne områder med en swimmingpool.

Golfbaner

Las Colinas Golf banen er en par 71 18-hullers mesterskabsbane som har et komplet udvalg af faciliteter rundt om i klubhuset, med et golfakademi, en driving range, naturgræsplæne, putting green og et indspilsområde.

Den nye facilitet “Las Colinas Short Game” er designet af Miguel Ángel Jiménez”, ligger lidt over 100 meter fra driving range. Det er et stort areal på 5.000 kvadratmeter og har omfattende spilleområder, herunder en pletfri 680 kvadratmeter grøn. Det har også to bunkere, så golfspillere kan øve deres korte spilrepertoire fra afstande op til 65 meter.

Las Colinas Golf & Country Club Address:

Av. de las Colinas 2,
03189 San Miguel de Salinas-Alicante
Spanien

Titel

Go to Top