Pris:

DKK5,350.00

Vil du anmode om et tilbud, så ring til os på tlf: 4230 8628 eller
KLIK HERE FOR FORESPØRGSEL

★ Fri Golf tilbud

Hotel ★★★★

Infinitum Golf Resort

★ Tilbud kommer under følgende betingelser:

  • 5 overnatninger og 3 dages fri golf til 5.350 Kr
  • Morgenbuffet
  • Fri golf på The Lakes, The Hills og The Ruins baner
  •  Anden runde på samme dag skal bookes hos caddie master
  • Priser pr. person ved 2 personer i Standard værelse
  • Gældende for ophold i perioden 1/10-31/10 2024

Infinitum Golf Resort 4* er den perfekte destination for dem, der leder efter en actionfyldt golfferie. Resortet er hjemsted for to 18-hullers mesterskabsbaner, The Lakes og The Hills, som for nylig har været vært for European Tour’s Qualifying School. Du finder også en 9 hullers banen Ruins, som er anlagt midt i mellem romerske ruiner. Ud over disse baner er Infinitum hjemsted for omfattende træningsfaciliteter og Toptracer.

Hotel Golden Costa ligger kun 5 minutters kørsel fra golfbanerne i Salou (transfer inkluderet til banerne), ved foden af ​​La Pineda stranden.Et charmerende hotel med 163 værelser kun for voksne på 16 år og derover, med alle former for komfort og et komplet program af underholdningsaktiviteter. Ideel til en golfferie med din partner eller en gruppe venner. På hotellet finder du swimmingpools, barer, restauranter og en storslået pool terrasse på taget med havudsigt. Hotellet er helt nyt, bygget i 2019. De store strande med fint sand, det livlige natteliv og de fantastiske golfbaner, gør Salou til en af ​​de foretrukne destinationer for dem, der ønsker at hygge sig på et strandhotel.

Golfbaner

The Lakes Golf Course. Det kaldes Lakes Course af en grund, og det finder du hurtig ud af når du spiller denne Greg Norman designede bane. Banen er meget lang, hvis man spiller fra de hvide tees og godt beskyttet af vand med hele 14 søer. Som alle banerne på Infinitum, er The Lakes Course altid i fremragende stand, hvilket betyder, at hvis du navigerer dig fornuftigt rundt på banen godt og rammer greens i regulation, bør du blive belønnet med gode birdie chancer.

Par 71 og 6.317 meter fra de bageste tees.

The Hills Golf Course. I modsætning til The Lakes Course er The Hills Course blevet skåret gennem områder med modne hvide fyrre-, johannesbrød- og oliventræer og har færre vandhazarder. Velplacerede bunkere og bølgende fairways og greens fungerer også som forsvar for banen, og mens man nyder udfordringen forkæles man med en spektakulær udsigt over Middelhavet. The Hills Course er mere end lang nok til long hittere som gerne vil udfordres med sine 6.378 meter. Dog finder heldigvis flere tee steder som gør banen mere overskuelig for spillere der ikke slår så langt.

Par 72 og 6.378 meter fra de bagest tees.

The Ruins Golf Course. The Ruins er en af ​​Spaniens bedste 9-hullers oplevelser, der snor sig mellem historiske arkæologiske levn fra det andet århundrede før Kristus. Et malerisk layout, forstærket af områder med johannesbrød- og oliventræer, som skaber et roligt miljø. Det ideelle tilflugtssted for dem, der søger en hurtig runde eller yderligere 9 huller for at fuldende den perfekte dag.

Infinitum Golf Resort Address:

Carrer del Vaporet, 2-4,
43481 Salou, Tarragona
Spanien

Titel

Go to Top