Pris:

DKK5,900.00

Vil du anmode om et tilbud, så ring til os på tlf: 4230 8628 eller
KLIK HERE FOR FORESPØRGSEL

★ Special tilbud

Hotel ★★★★★

La Finca Golf Resort

★ Tilbud kommer under følgende betingelser:

  • 5 overnatninger og 4 runder golf til 5.900 Kr
  • Morgenbuffet
  • Golf fordelt på La Finca,Villamartin og Las Ramblas
  • Priser pr. person ved 2 personer i dobbeltværelse
  • Gældende for ophold i perioden 16/9 – 10/11 2024
  • Skal bestilles senest 31/5 2024

La Finca Golf & Spa Resort 5* ligger lige ved golfbanen som bærer samme navn, i et naturområde med enestående skønhed og omgivet af fred, natur og velvære. Hotellet har 120 værelser, lyse og rummelige terrasser med udsigt over golfbanen eller swimmingpoolen. Fuldt udstyret med nyeste teknologi og designet med gæsterne i centrum.

La Finca Golf Resort har hele 3 golfbaner, som vil gøre dit golfophold til en helt unik og komplet oplevelse. La Finca golfbanen ligger kun 3 minutters gang fra hotellet og til de andre golfbaner, Las Ramblas og Villamartin, tilbyder de gratis transfer for op til 7 personer.

Resortet kan desuden tilbyde flere forskellige restauranter og med udgangspunkt i middelhavskøkkenet, tilberedt med lokale og årstidens råvarer, samt en natklub med lækre cocktails og levende musik fra onsdag til lørdag.

Golfbaner

La Finca Golf – Dette bane har brede og generøse fairways med spektakulære og unikke greens, der giver mulighed for brug af driveren uanset handicap. Alt dette gør denne bane til en af ​​de bedste golfbaner i Spanien.

Villamartin – Anlagt i 1972 med masser af træer og planter samt over 40 års historie, smuk udsigt over Middelhavet og generøse greens, der i 1997 var vært for den Europæiske Tour. Severiano Ballesteros, Jose Maria Olazabal, Ian Woosnan og mange andre internationale figurer har spillet golf på denne store bane.

Las Ramblas – Golfbanen blev bygget ind i et smukt landskab med middelhavs fyrretræer og naturlige vandløb. Et miljø som både fascinerer og er en udfordring for dit spil. Greens er store og generøse med hurtige og blide kurver.

La Finca Golf Resort Address:

Carretera Algorfa – Los Montesinos KM3,
03169 Algorfa-Alicante
Spanien

Titel

Go to Top