Pris:

DKK5,990.00

Vil du anmode om et tilbud, så ring til os på tlf: 4230 8628 eller
KLIK HERE FOR FORESPØRGSEL

★ Special tilbud

Hotel ★★★★★

Quinta da Marinha Resort

★ Tilbud kommer under følgende betingelser:

  • 7 overnatninger og 5 dages fri golf til 5.990 Kr
  • Fri golf på Quinta da Marinha banen
  • Anden runde bookes hos Caddie master
  • Inkl. morgenbuffet
  • Fri adgang til health club, sauna, tyrkisk bad, og indendoors pool
  • Priser pr. person ved 2 personer i dobbeltværelse
  • Gælder i perioden 1/9 – 31/10 2024

Hotel Quinta da Marinha er et 5* luksus resort beliggende i Sintra-Cascais naturpark med udsigt over Atlanterhavet. Resortet har en 18-hullers golfbane, fuldudstyret helseklub og spa.

Hotellet har i 2020 gennemgået en omfattende renovering og er blevet meget mere moderne. Hvert af de airconditionerede værelser har en rummelig balkon med panoramaudsigt over golfbanen eller Sintra bjergkæden. Værelserne har også minibar, fladskærms-tv og eget badeværelse. Resortet tilbyder ophold på det 5 stjernede hotel eller i de dejlige villaer som også gennemgik renovering i 2020. Disse findes med 1 og 2 soveværelser.

Five Pines Restauranten serverer internationale buffeter og Rocca serverer gourmet portugisisk køkken lavet af økologiske grøntsager dyrket på stedet. Levende musik kan høres på Trent Jones baren. I spaen kan gæsterne nyde en afslappende pedicure eller kropsbehandling. Der er også et fitnesscenter og en indendørs pool.

Quinta da Marinha Resort ligger i kystbyen Cascais, 35 minutters kørsel fra Lissabon og kun 4 km fra Guincho Strand. Resortet tilbyder deres gæster dagligt transport til Cascais.

Golfbaner

Quinta da Marinha Golf Course er en 18 hullers bane på 5.870 meter i ren natur og med store udfordringer. Denne par 71 bane er designet af den legendariske Robert Trent Jones og tilbyder en fantastisk udsigt over Atlanterhavet og Sintra bjergene.

På denne bane kan du virkelig se Robert Trent Jones stilen med forhøjede Greens & Tees, mange bunkers i spil, og som forventet vandhazarder. Hvert hul er anderledes og du bliver du nødt til at bruge alle dine forskellige værktøjer og lægge en god strategi for at gå hjem med en god score. Nogle af de huller som du sikkert ikke glemmer er:

– Hul 5, et par 3 hul hvor du spiller over en stor sø til en forhøjet grøn som er godt beskyttet med 4 bunkers.

– Hul 10, et smukt par 5 hul med to søer, hvor alle slag skal være tænkt godt igennem hvis du ikke skal straffes af vandet.

– Hul 13, et par 4 hul som er et af de mest berømte huller i Portugal, med udsigt til Atlanterhavet. Billeder fra dette hul blev i mange år brugt til at fremme “Golf i Portugal” i udlandet.

Quinta de Marinha Hotel Address:

R. Palmeiras,
2750-005 Cascais
Portugal

Titel

Go to Top