Pris:

DKK5,750.00

Vil du anmode om et tilbud, så ring til os på tlf: 4230 8628 eller
KLIK HERE FOR FORESPØRGSEL

★ Special tilbud

Hotel ★★★★★

Penina Golf Resort

★ Tilbud kommer under følgende betingelser:

  • 7 overnatninger og 7 runder golf til 5.750 Kr
  • Morgenbuffet og 1 aftensmad på Sagres Restaurant, Club Sir Henry Cotton Club eller L’Arlecchino Restaurant
  • 4 runder på Championship + 3 runder på Resort banen
  •  Anden runde på samme dag skal bookes hos caddie master
  • Priser pr. person ved 2 personer i Twin Mountain view dobbeltværelse.
  • Gældende for ophold i perioden 28/9-31/10 2024
  • Skal bestilles senest 31/7 2024

Stemt som Portugals førende Golf Resort af World Travel Awards, Penina Hotel & Golf Resort er en glitrende juvel i Algarve. Resortet tilbyder gæsterne valget mellem tre golfbaner på resortet og betragtes af mange som den åndelige hjemsted for golf i Algarve. Penina Hotel & Golf Resort har et udvalg af 188 traditionelt designede og indrettede værelser og suiter – som alle nyder wi-fi dækning … ligesom alle offentlige og fællesarealer.

Uanset om du rejser til Penina for at få en fantastisk golf ferie eller bare for at slappe af i den smukke portugisiske solskin med din familie … så er Penina Hotel & Golf Resort stedet der opfylder alle dine luksus behov. Slap af ved poolen, tag en drink i strandbaren eller nyd en af de mange førsteklasses restauranter og barer, der kan findes på luksus hotellet.

Golfbaner

Åbnet i 1966 og designet af Sir Henry Cotton, Penina Championship Course var den første golfbane bygget i Algarve. Mesterskabsbanen har været vært for den Portugisiske Open 11 gange, og er også et regelmæssig stop for den europæiske Senior Tour.

Da banen oprindeligt blev bygget på rismarker betyder det at de 6.869 meter er relative flade mellem modne træer og buske, med fairways foret med imponerende skov. Præcise slag er foretrukket hvis du skal score godt på denne mesterskabsbane par 73.

Resortet har desuden Resort banen bestående af 9 huller og Academy banen bestående af par 3 og 4 huller.

Penina Golf Resort Address:

EN 125,
8501-952 Alvor
Portugal

Titel

Go to Top