Pakker og datoer

  • Total: DKK0.00

Vil du anmode om et tilbud, så ring til os på tlf: 4230 8628 eller
KLIK HERE FOR FORESPØRGSEL

Lejligheder

Mar de Pulpi-Long Stay

28 nætter i lejlighed med 2 sove-badeværelser og 16 runder golf.

Mar de Pulpi er et charmerende Middelhavsresort bestående af lejligheder og beliggende kun 50 meter fra stranden og Middelhavet. Lejlighederne er lækre og moderne med forskellige udsigter og bestående af 2 soveværelser, 2 badeværelser, køkken stue/spisestue og terrasse på 1. sal eller lille have i stueetagen. På resortet findes bl.a. supermarked, 3 restauranter, en strandrestaurant og flere forskellige pools.

Solen skinner gennemsnitlig 325 dage om året og de varmeste dage om sommeren ligger mellem 28-31 grader, efteråret 18-25 grader, vinter 17-20 grader og foråret 21-27 grader. Sommeren er lang men med en mild havbrise føles det ikke så varmt, kort mild vinter og et forår og efterår hvor man kan opleve let regn på nogle dage.

Resortet ligger kun 15 min. kørsel fra Aguilas, en mindre kystby med 35.000 indbyggere. Her du bl.a. finde Aguilas Plaza med 35 butikker, lokale markeder med de bedste råvarer, en marina og promenade med masser af restauranter. Kystlinien en fyldt med små individuelle strande og området anbefales også til lange gå- eller cykelture.

Der tilbydes golf på 3 forskellige baner: 8 runder på Aguilon Golf som ligger 10 min. kørsel fra resortet, 4 på Lorca Golf 20 min. og 4 på Desert Springs Golf 25 min.

Golfbaner

Aguilón Golf er en af de bedste ørken golfbaner i Europa med cirka 100 bunkers og 6 store søer. Fantastisk golfbane par 71 som måler 6.012 meter fra de bageste tees med 5 forskellige tees til golfere på alle niveauer, kun 5 minutter fra kysten og omgivet af Mount Aguilón. Der er en dejlig temperatur hele året med masser af udsigt. Der findes bl.a. klubhus, pro shop, driving range, putting/chipping greens.

Lorca Golf: En udfordrende 18-hullers bane på 5.613 meter fra de bageste tees. Banen er designet af Dave Thomas og Jorge Soler, der passer godt ind i det naturlige landskab. En unik og uovertruffen golfbane i det sydlige Middelhavsområde med hurtige bølgende greens og strategisk placerede bunkers. Banen åbnede i 2011 og har siden været vært for flere turneringer. Der findes bl.a. klubhus, pro shop, driving range, putting/chipping greens.

Desert Springs Golf: Banen er designet af Peter McEvoy og inspireret af de mange ørkenbaner i Arizona og Californien og er den første ørkenbane i Europa. Banen er par 72 og er bygget til USGA-specifikationer. Store brede fairways med bølgende greens kendetegner denne bane. Her får du helt sikkert en uforglemmelig oplevelse med mange fantastiske udsigter og golf.

Mar de Pulpí Lejligheder Address:

04648 Pulpí – Almería
Spanien

Titel

Go to Top