Pakker og datoer

  • Total: DKK0.00

Vil du anmode om et tilbud, så ring til os på tlf: 4230 8628 eller
KLIK HERE FOR FORESPØRGSEL

Lejligheder

Desert Springs Resort & Golf-Long Stay

28 overnatninger og 16 runder golf.

Desert Springs Resort ligger i regionen Almeria i byen Almanzora, en smuk del af den spanske kyst i et område, der kan prale af et unikt ørken-mikroklima, hvor vintrene er solrige og tørre. Det er 1 times kørsel fra Almeria lufthavnen og 2 timers kørsel fra Alicante lufthavn.

Resortet tilbyder en række stilfulde villaer, rækkehuse og lejligheder, som alle er perfekt vedligeholdt og sover fra to til otte personer. Villaerne har tre og fire soveværelser og har en fantastisk udsigt over golfbanen og hver udstyret med sin egen private pool, terrasser, solarium og grill. Lejlighederne findes med to eller tre soveværelser i enten rækkehuse eller etageejendomme og har udsigt over en rolig gårdhave omkranset af appelsintræer eller med swimmingpools og områder til solbadning.

Det tilbyder også to restauranter, El Torrente Restaurant og Crocodile Club samt en spa, fitnessområde, både paddle-, tennis-, fodbold-, og cricketbaner.

Kun 10 minutters kørsel fra Desert Springs Resort ligger Playa Marques, en vidunderlig strand, der strækker sig kilometervis – bestemt et besøg værd. Der er selvfølgelig også shopping, supermarkeder osv. i Vera og samt masser af restauranter og barer i Garrucha.

Golfbaner

Desert Springs-The Indiana Course: Banen har og er stadig vært for Europa Tour skolen og er den første ørken designede golfbane i Europa. Den er designet af Peter McEvoy og inspireret af de mange ørken baner i Arizona og Californien med masser af kaktusser, søer, sten og ørkenlandskab. Banen er par 72 og er bygget til USGA specifikationer med store brede fairways med bølgende greens kendetegner denne bane. Her får du helt sikkert en uforglemmelig oplevelse med mange fantastiske udsigter og golf.

Desert Springs Resort & Golf Address:

Ctra. Las Cunas-Palomares, AL-8104 s/n,
04618 Palomares-Almería
Spanien

Titel

Go to Top