Pakker og datoer

  • Total: DKK0.00

Vil du anmode om et tilbud, så ring til os på tlf: 4230 8628 eller
KLIK HERE FOR FORESPØRGSEL

Hotel ★★★★

Nuevo Portil Golf

7 overnatninger, Havpension og fri golf

Hotel Nuevo Portil Golf 4* har en idyllisk beliggenhed langs kysten på Costa del la Luz, i et område kendt for sin gastronomi og spektakulære strande.

Hotellet ligger 150 meter fra en fantastisk strand, med masser af plads til at slappe af og nyde solen når du ikke spiller golf. Den nærliggende by Nuevo Portil ligger kun 10 minutters gang væk og er vært for en række restauranter, barer og butikker, der alle ønsker dig velkommen

Når du ikke udfordrer Nuevo Portil Golf banen, kan resortet tilbyde et spaområde, samt udendørs pool, sauna, dampbad samt et fitnesscenter, så du kan holde dig aktiv på din spanske golfferie.

Resortet har sin helt egen 18-hullers golfbane, Nuevo Portil Golf Course, som lover en pragtfuld runde golf i et roligt miljø langs Huelva-kysten. Banen er perfekt til begyndere, der ønsker at forbedre deres all-round spil i den spanske sol, som er i toptilstand året rundt. Denne bane kan spilles igen og igen og byder på nogle fantastiske feriegolf og til fremragende værdi.

Golfbaner

Golf Nuevo Portil ligger i et område med naturlig vegetation med hovedsageligt fyrretræer. Mens banens smarte tekniske design er velegnet til internationale mesterskaber, vil golfspillere på alle niveauer finde banen underholdende. En 18 hullers bane på 5.841 meter og par 71.

Der tilbydes desuden golf på Monacilla, Bellavista, El Rompido, Isla Canela og Islantilla banerne.

Hotel Nuevo Portil Golf Address:

Av. Cristobal Colón S/N,
21459 Nuevo Portil-Cartaya, Huelva
Spanien

Titel

Go to Top