Pakker og datoer

  • Total: DKK0.00

Vil du anmode om et tilbud, så ring til os på tlf: 4230 8628 eller
KLIK HERE FOR FORESPØRGSEL

Hotel ★★★★

Añoreta Golf & Fay Victoria Beach

Alle pakker inkluderer morgenbuffet og delt buggy til golf runder.

Fay Victoria Beach 4* ligger i første række til havet og kun 30 min. kørsel fra Malaga lufthavn ved stranden i Rincon de la Victoria og tilbyder enkelt indrettede værelser med en god beliggenhed på promenaden, hvis du gerne vil have en skøn ferie i solens og varmens tegn. Herfra kan du nemt tage forfriskende dyp i Middelhavet eller spille golf på Anoreta banen, som ligger 5 min. kørsel fra hotellet.

Hotellet er omgivet af flere hyggelige restauranter og barer, hvor du kan slå dig ned og få noget godt at spise, mens du nyder folkelivet og solnedgangen over havet. Hvis du ikke har lyst til at lede efter en restaurant om aftenen, kan du også vælge at slå dig ned i hotellets restaurant og nyde lokale retter fra den varierede buffet. Det er også muligt at tage på opdagelse i området på gå-, vandre- og cykelture. Personalet i receptionen er tilgængelige hele døgnet og hjælper gerne med tips og gode råd.

Golfbaner

Anoreta Golf: Banen er 18 huller, par 72 på 6.016 meter og designet af José María Cañizares i 1990. Fairways er generøse med træer på de fleste huller, så lige slag er påkrævet for at komme i position for at slå til flagene. Desuden er der strategisk placerede vandhazarder og flere bunkere, så nøjagtighed med dine slag er også vigtig.

Både hul 9 og 17, som begge lange par 3 huller med dramatiske vandhazarder, kræver præcise tee-slag og par er en fantastisk score på disse skræmmende huller. Anoreta tilbyder også stor variation, som det ses, når du sammenligner huller som 7. og 16. huller. Førstnævnte er et smuk, kort og strategisk par 4, mens hul 16 er et langt par 5 der kræver både længde og præcision. Det er denne variation og omgivelsernes rene skønhed, der gør Anoreta til en mindeværdig bane.

Fay Victoria Beach Hotel Address:

Av. del Mediterráneo 230,
29730 Rincón de la Victoria-Málaga
Spanien

Titel

Go to Top