Pris:

DKK3,470.00

Vil du anmode om et tilbud, så ring til os på tlf: 4230 8628 eller
KLIK HERE FOR FORESPØRGSEL

★ Gruppe tilbud

Lejligheder

The Residences La Torre

★ Tilbud kommer under følgende betingelser:

  • 5 overnatninger og 4 runder golf til 3.470 Kr
  • Golf fordelt på La Torre, El Valle og Hacienda Riquelme 
  • Lejlighed med 2 soveværelser
  • Priser pr. person ved 4 personer i lejlighed
  • Gælder i perioden 1/9-30/9 2024

The Residences La Torre ligger cirka 100 km fra Alicante lufthavn ved foden af ​​Sierra de la Cadena og med den fremragende La Torre golfbane midt i resortet. Det perfekte sted for dem, der søger en ferie, hvor man kan dyrke sin yndlingssport, eller hvis man bare ønsker at hvile fra den daglige stress.

Komplekset tilbyder 50 lækkre og helt nye lejligheder med 2 soveværelser, fuldudstyret køkken, balkon eller terrasse med udsigt over golfbanen eller haven.

La Torre Komplekset skaber følelsen af ​​et lilleby, med byens torv, og tilbyder en række tjenester såsom barer, restauranter, 16 udendørs pools, en tennis- og padlebaner, en frisør og skønhed Salon, et stort supermarked og udendørs motionscenter.

Alt dette i en region, hvor solen skinner år runde, hvilket er et perfekte golfferie sted

Der kan spilles golf på La torre banen som ligger på resortet, El Valle (10 min. kørsel)og Hacienda Riquelme (15 min.)

Golfbaner

La Torre: Designet af Nicklaus Design. 18 huller, par 68 og 5403 meter med fire tee steder. La Torre Golf Resort er ideel for både gennemsnitlige spillere og dem med et lavt handicap. Samtidig bevarer La Torre Golf Resort udfordringen for erfarne spillere, der man skal udtænke en passende strategi for at ramme fairway med det perfekte slag.

El Valle: Designet af Nicklaus Design, 18 huller, par 71 og 6185 meter, beliggende i en smuk naturlig ørken dal. I stedet for længde, er der flere strategiske elementer til at udfordre golfspilleren. På denne bane præmieres nøjagtighed, ikke power, og den favoriserer den intelligente spiller, der kan styre sit spil.

Hacienda Riquelme: Designet af Nicklaus Design, 18 huller, par 72 og 6256 meter mellem bjergene og Sucina, et smukt regionalt naturområde. Fairways are bredere end normalt og giver spilleren mulighed for holde bolden i spil og ramme de store bølgende greens. Herudover er Hacienda Riquelme anderledes fra andre andre baner med sine store og nogle gange dybe sandbunkere.

La Torre Golf Resort, The Residences Address:

Lubina 194 La Torre Golf Resort,
30709 Roldán, Murcia
Spanien

Titel

Go to Top