Pris:

DKK2,830.00

Vil du anmode om et tilbud, så ring til os på tlf: 4230 8628 eller
KLIK HERE FOR FORESPØRGSEL

Gruppe tilbud

Lejligheder

Praia D’el Rey The Village

★ Tilbud kommer under følgende betingelser:

  • 4 overnatninger og 3 runder golf til 2.830 Kr
  • Morgenmad inkluderet
  • Golf på Praia D’el Rey/West Cliffs baner
  • Gratis ekstra 9 huller om eftermiddagen
  • Gratis transfer til golfbanerne
  • Priser pr. person ved 4/6 personer i lejlighed
  • Gælder i perioden 8/9-2/11 2024

Med solskin året rundt, to links mesterskabs golfbaner, luksus indkvartering, service i verdensklasse og et væld af oplevelser, sætter Praia D’El Rey Golf & Beach Resort en ny standard for excellence indenfor Golf & Beach Resorts. Resortet er beliggende langs en smuk sandstrand, mindre end en times kørsel fra Lissabon og perfekt integreret i et område med beskyttet natur og midt imellem frodige fairways og den rå fantastiske havudsigt.

The Village Lejlighederne, beliggende i de skønne Praia D’El Rey omgivelser, tilbyder den perfekte base for en golfferie med venner eller familie. De forskellige lejligheder ligger omkring en fælles pool og har et fuldt udstyret køkken, centralvarme, kabel-tv og en privat balkon eller terrasse. De varierer i størrelse med en, to, tre og fire værelses lejligheder til rådighed. Hver enkelt giver nem adgang til alle de faciliteter man kunne ønske sig herunder lokale barer og restauranter.

Golfbaner

Praia D’ El Rey sammen med den nyanlagte West Cliffs er velsagtens nogle af ​​de mest fantastiske golfbaner i Europa. Midt blandt store fyrreskove og bølgende klitter og en spektakulær udsigt over Atlanterhavet og Berlengas øerne.

Praia DÉl Rey banen er designet af den berømte amerikanske golf arkitekt Cabell B. Robinson og blev indviet den 14. juni 1997. Dybe bunkers, bølgende greens og sandede klitter står i skarp kontrast til de frodige fairways, hvilket gør det til en komplet golf udfordring. West Cliffs er nyanlagt og designet af Cynthia Dye og spået en stor fremtid.

Praia D’ El Rey er kåret som en af de bedste golfbaner i Europa af Golf World Magazine og er en af ​​Portugals største golf destinationer for både private og sponsorerede arrangementer.

Praia del Rey Golf & Beach Resort-The Village Address:

Av. Dom Pedro Primeiro 30,
2510-453 Amoreira
Portugal

Titel

Go to Top