Vil du anmode om et tilbud, så ring til os på tlf: 4230 8628 eller
KLIK HERE FOR FORESPØRGSEL

Lejligheder

ONA Alanda Club Marbella

Alle pakker inkluderer morgenmad.

Ona Alanda Club Marbella er et lejlighedsresort som ligger på Costa del Sol kysten i byen Marbella. Der findes 150 eksklusive lejligheder med alt den komfort og luksus man kan ønske sig. Indendørs swimmingpool, jacuzzi, sauna, fitnesscenter… og kun få meter fra Elviria området, hvor man finder et stort shoppingcenter, samt masser af lokale og internationale restauranter, barer, butikker, og supermarkeder.

Rummelige lejligheder, designet til familier og grupper, hvor størrelsen på værelserne, og terrasserne giver maksimal komfort til dit ophold.

På stranden, som ligger kun 500 meter fra resortet, kan man finde flere “chiringuitos”, typiske strandrestauranter, hvor der nydes forskellige lokale retter, friske fisk og drinks ud for middelhavet, mens man får lidt sol. Marbella ligger kun 13 min kørsel, hvis man har lyst til at shoppe i de bedste butikker, prøve forskellige restauranter, eller opleve byens nattliv. Man kan også besøge Puerto Banús, der ligger 18 km fra resortet, eller Málaga som kun er 45 minutter væk.

Golfbaner

Chaparral Golf Club er en af de mest attraktive golfbaner på Costa del Sol. Designet af Pepe Gancedo og den eneste bane i Costa del Sol med 6 par 3, 6 par 4 og 6 par 5. Banen er cirka 6.000 meter lang og den har en bred vifte af forskelligartede huller. Den er meget krævende, så man har brug for stor præcision og dygtighed. Banen ligger 13 km. fra resortet.

Cabopino Golf ligger i den østligste ende af Marbella, der vender ud mod Cabopino marina. Banen er 5.170 meter Par-71 designet af arkitekten Juan Ligués Creus og har en spektakulær udsigt over Middelhavet, samt en smuk natur. Cabopino er en bane, hvor både høj handicappere og mere erfarne spillere har det sjovt. Banen ligger 6 km. fra resortet.

ONA Alanda Club Resort Address:

Km 192 N-340 Elviria,
29604 Marbella-Málaga
Spanien

Titel

Go to Top