Pakker og datoer

  • Total: DKK0.00

Vil du anmode om et tilbud, så ring til os på tlf: 4230 8628 eller
KLIK HERE FOR FORESPØRGSEL

Lejligheder

Al Sur-Long Stay

28 nætter i lejlighed med 1 soveværelse og fri golf.

Konditioner: Hvis et ophold krydser to forskellige måneder, skal prisen beregnes forholdmæssig.

Al Sur Vacaciones tilbyder et feries kompleks, ideelt til et Long Stay ophold, med komfortable ferielejligheder i Chiclana de la Frontera, nærmere bestemt på La Barrosa stranden.

Der findes lejligheder med både 1 og 2 soveværelser på henholdsvis 51 kvm og 70 kvm med badeværelse, kombineret stue/spisestue, fuldt udstyret køkken, terrasse/balkon og sovesofa hvis man skulle få gæster. Der er naturligvis gratis wi-fi

Her bor du kun få meter fra havet med en bred vifte af tjenester og faciliteter, såsom vores 24-timers reception, cafeteria og restaurant (sommersæsonen), paddle-tennisbane, svømmepool, offentlig vaskeriservice (vask og tørring) og privat parkering.

Beliggende ved siden af ​​de smukke strande La Barrosa og Sancti Petri, kan du nyde de utrolige fine sandstrande, spille golf på 18-hullers golfbaner af international standard. Beliggenheden gør det også nemt at besøge charmerende byer som Cádiz, Jerez, Conil de la Frontera og andre områder i Sierra de Cádiz (Cádiz-bjergene).

Golfbaner

Sancti Petri Hills Golf Course er en par 68 golfbane på 4767 meter. De første 9 huller er tættere på en traditionel mesterskabsbane med to par 5 huller og tre par 3 huller. De sidste 9 huller tæller hele fire par 3 huller og naturligvis kortere. Selve banen er beliggende i den berømte Roche Pine og vand er i spil på næste alle hullerr. Banen er designet af den legendariske spanske golfspiller Manuel Pinero som har vundet 9 gange på den europæiske tour.

La Estancia ligger få minutters kørsel fra Al Sur og La Barrosa stranden. Det er en rigtig fornøjelig golfbane designet af hollænderen Alan Rijks og måler 6.843 yards fra de bageste tees. De høje greens er beskyttet af søer og vandløb, der er strategisk anlagt rundt omkring banen, så nøjagtighed er bestemt en fordel.

Pakken tilbyder fri golf på Sancti Petry Hills. Kontakt os for priser med golf på La Estancia.

Al Sur Apartamentos Turísticos Address:

Ctra. de la Barrosa s/n,
11130 Chiclana de la Frontera, Cádiz
Spanien

Titel

Go to Top