Pakker og datoer

  • Total: DKK0.00

Vil du anmode om et tilbud, så ring til os på tlf: 4230 8628 eller
KLIK HERE FOR FORESPØRGSEL

Hotel ★★★★

Islantilla Beach Golf Resort

7 overnatninger, halvpension og 5 runder golf.

Islantilla Golf Resort Hotel ligger med golfbanen omkring sig og er bare 800 meter fra stranden. Der er en række forskellige muligheder for overnatning til rådighed, herunder dobbeltværelser og suiter samt et udvalg af forskellige spisesteder som f.eks. en buffet restaurant, en à la carte, en engelsk pub og en pool grill placeret på en terrasse ved siden af store udendørs swimmingpool. 27 hullers parkbane. Kombination af 3 sløjfer med ni huller hver, bugter gennem træer, søer og huller med fantastisk havudsigt

Selv om det primært er et golf resort, så byder Islantilla også et motionscenter, Private Beach Club med sin egen swimmingpool, terrasse , bar og restaurant og tilbyder en bred vifte af vandsportsaktiviteter samt sin helt egen Sailing School. Der er endda en ” Mini-Train” som kører gæster til og fra stranden.

Golfbaner

Banen åbnede i 1992 og er kendt for at være en af de bedste baner i Spanien. Det blev i 2000 udråbt af det prestigefyldte Golf Digest magasin som en af de 100 bedste baner i Europa. Banen er designet med stor omhu, med blide skråninger og smukke søer, og kvaliteten af de Pencross greens og Agrostis fairways forener banen med stor alsidighed.

Banen har været vært for forskellige turneringer såsom Turespaña Masters (1995), som blev vundet af Alex Cejka, og flere Challenge Tour turneringer.

Islantilla Beach Golf Resort Address:

Paseo Barranco del Moro,
21440 Lepe-Huelva
Spanien

Titel

Go to Top