Pakker og datoer

  • Total: DKK0.00

Vil du anmode om et tilbud, så ring til os på tlf: 4230 8628 eller
KLIK HERE FOR FORESPØRGSEL

Hotel ★★★★★

SH Valencia Palace

Pakker inkluderer morgenmad.

Oplev præcis, hvordan det føles at bo på et 5-stjernet hotel nær centrum af Valencia. SH Valencia Palace 5* ligger ud mod det betagende Palau de la Música. Rummelige værelser, suiter, restaurant, spa, swimmingpool, fitnesscenter samt personlig assistance, så du kan føle dig hjemme. Oplev herlighederne ved de 239 værelser på SH Valencia Palace. Med en udsøgt indretning tilbyder disse værelser et meget eksklusivt ophold kun få minutter fra centrum af Valencia. Vil du ikke spise lokalt på de mange forskellige restauranter som Valencia har at byde på, så har hotellet 3 restauranter, Hocho restauranten som er en af de mest luksuriøse japanske restauranter i Valencia, La terracita del palace restaurantes på toppen af hotellet hvor du spise i det fri og så til sidst Gold gastrobaren med nye innovative retter samt selvfølgelig de forskellige kendte risretter fra Valencia. Der findes naturligvis også et spa wellness center, en swimmingpool og fitnesscenter på hotellet.

SH Valencia Palace ligger i et fredeligt område af byen, kun få minutters gang fra centrum og mindre end 10 minutter i bil fra den imponerende City of Arts and Sciences.

Golfbaner

Parador El Saler: (30 min kørsel) Banen ligger på et unikt sted mellem Albufera og havet og betragtes som en af verdens bedste baner. Den blev anlagt i 1968 af Javier Arana og ligger i El Saler Naturparken, helt ud til Middelhavet. Designet af banen tog højde for dets integration i det beskyttede landskab. Her kommer man til at spille skotsk inspireret links golf i verdensklasse samt golf i middelhavsskov. Banen er 6,042 meter lang med 18 huller og par 72. Klubben har en golfskole, driving range, 3 putting greens, 2 indspils greens, pro shop, udlejning af køller, trolleys og elbiler, restaurant og snackbar.

El Bosque: (30 min. kørsel) En signaturbane af Robert Trent Jones Sr. og kun en af seks baner i Spanien hvor man også finder Real Club Valderrama og Real Club Sotogrande og RC Valderrama. Banen ligger ved foden af ​​et bjerg markerer og er omgivet af middelhavsvegetation, som giver banen sin skønhed og bevægelse gennem de 18 huller. Der findes naturligvis driving range, putte- og indspilsgreen, proshop og en dejlig restaurant med udsigt over banen.

Club de Golf Escorpión (25 min. kørsel) er et fantastisk privat klub med 27 huller ikke langt fra València centrum, designet af den berømte Ron Kirby. Siden starten har banen afholdt store turneringer for professionelle. Standen er ganske enkelt uovertruffen og i hjertet af denne smukke bane finder du et storslået restaureret landsted som er både klubhus og restaurant som stolt står og ser ud over golfbanen. Der er også imponerende træningsfaciliteter og et svinganalyse center, så du i ro og mag kan perfektionere din teknik.

SH Valencia Palace Hotel Address:

Pg. de l’Albereda, 32, El Pla del Real,
46023 Valencia
Spanien

Titel

Go to Top