Hotel ★★★
Quellness Golf Resort-Penning Estate

Pris:

Pakke
Dato
Datofeltet er påkrævet
*Priser betinget af bestilling 90 dage før ankomst og pr. person ved 2 personer i dobbeltværelse/lejlighed. Priser er inkl. moms og afgifter i.flg. særordning for rejsebureauer. Vi tager forbehold for trykfejl, prisstigning, valutaændringer samt udsolgte værelser eller lejligheder.

Kan du ikke finde hvad du ønsker, så ring til os på tlf: 4230 8628 eller klik her for forespørgsel

Hotel ★★★

Quellness Golf Resort-Penning Estate

Alle pakker inkluderer morgenmad og fri golf.

Quellness Golf Resort Bad Griesbach ligger kun 2 times kørsel fra Munchen og er Europas største golfresort med hele fem 18 hullers mesterskabsbaner, et træningsområde med 210 tee bokse, stor putte green, chipping- og pitchingområder, sandbunkers og tre 9 hullers baner. Beckenbauer og Porsche banerne, begge designet af Berhard Langer, var en del af Europa Touren 2013-2017 og vært for Porsche European Open 2015-2016.

Man kan bo i lidt af hvert da resortet tilbyder cirka 650 værelser fordelt på et 5 stjernet hotel, to 4+ stjernet hoteller med eksklusive wellnessfaciliteter eller man kan vælge at i junior- eller senior suites på et af de tre landsteder ved golfbanerne. På de forskellige hoteller og landsteder findes der naturligvis mange forskellige restauranter.

Golfbaner

Her tilbydes hele fem 18 hullers mesterskabsbaner:

Beckenbauer: Spillested for PGA European Tour 2013-2017. De 18 huller har mange udfordringer, men tilbyder også masser af muligheder for meget specielle personlige præstationer. Par 72 og 6500 meter fra championship tee.

Porsche: Meget flad med bølgende brede fairways og mindre vand end på Beckenbauer. Et godt mix af korte og lange huller mere gearet til amatør golfere. Par 71 og 6137 meter fra champion tee.

Brunnwies: Et af de 20 bedste golfbaner i Europa. En golfbane, der udgør en udfordring for gode golfspillere,men er velegnet til alle niveauer. Banen er noget kuperet og tilbyder en smuk udsigt over de bayerske skove. Par 71 og 6114 meter fra championship tee.

St. Wolfgang: Bayersk postkort idyl. Flade fairways, stigende fairways, lange drives ind i dalen og flere vand hazarder. Store greens der vil teste dine putte færdigheder. Par 62 og 6061 meter fra championship tee.

Lederbach: Næsten en bjergbane med storslået udsigt over den Bayerske skov på den ene side og byen Bad Griesbach på den anden, med en imponerende udsigt over Alperne som baggrund. En krævende oplevelse. Par 71 og 5955 meter fra championship tee.

EFTERÅRS TILBUD

  • 4 overnatninger og 4 dages fri golf til 2.990 Kr
  • Golf på de fem 18 huller baner
  • Inkl. morgenmad
  • Gælder i perioden 22/9 – 1/11 2019
  • Priser pr. person ved 2 personer i dobbeltværelse
Reserver

Quellness Golf Resort Penning Estate Hotel Address:

An der Rottwiese 2,
994094 Rotthalmünster
Tyskland

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.