Vil du anmode om et tilbud, så ring til os på tlf: 4230 8628 eller
KLIK HERE FOR FORESPØRGSEL

Hotel

Green Eagles Golf & Hof Sudermühlen

2 overnatninger, morgenmad og 2 runder golf. Tillæg for ophold/golf  fredag til søndag

For andre kombinationer kontakt os

Hotel Hof Sudermühlen er et mindre fredfyldt hotel eller herregård, som ligger i byen Egestorf ved det maleriske naturreservat Lüneburger Heide, blot få minutters kørsel fra motorvej A7. Her tilbydes rummelige værelser, gratis WiFi på alle områder, indendørs swimmingpool samt sauna.

Hotel Hof Sudermühlen er ideelt som udgangspunkt for en bred vifte af fritidsaktiviteter herunder naturligvis golf men også ridning samt vandre- og cykelture på områdets naturskønne stier. Man kan også anbringe sin hest i en af de 50 hestestalde på selve ejendommen mod tillægsgebyr.

Restauranten på Hotel Hof Sudermühlen byder på lokale specialiteter samt internationale retter. Hotellet ligge blot 25 km fra Green Eagles golfbanerne og der er desuden blot 40 km til de mange seværdigheder i Hamborg.

Golfbaner

North Course, som åbnede i 2008 og siden 2018 er blevet kaldt Porsche North Course, strækker sig over i alt 86 hektar og er fra starten designet til at afholde internationale professionelle turneringer. Siden 2017 har den været en udfordring for verdensklasse spillere når der bliver spillet Porsche European Open.

Med sine 7.057 m længde fra Champions Tee er det den længste bane på European Touren og en af ​​de 10 længste baner i verden og det er ikke for ingenting at den også går under navnet “The Green Monster”.

Udover længden, så udgør vandhazarderne de næste store udfordringer. Hele 17 huller er designet med vandhazarder, hvoraf nogle løber langs fairways fra tee til green. Bunkers Placeret strategisk tæt på greens udfordrer enhver spiller på det allerhøjeste niveau.

South Course blev anlagt for næsten 20 år siden og det var her det hele startede. Den attraktive bane med en længde på over 6.000 m, har haft en stor fanskare i årevis og kan, takket være de perfekte jordforhold, spilles hele året rundt, selv i kraftig regn./p>

Mange naturlige damme og gamle træer former dens parklignende karakter. Især i de tidlige morgentimer viser sydbanen sig fra sin smukkeste side. Mange sjældne fuglearter har fundet et nyt hjem omkring den sydlige bane.

Hof Sudermühlen Hotel Address:

Sudermühlen 1,
21272 Egestorf
Tyskland

Titel

Go to Top