Vil du anmode om et tilbud, så ring til os på tlf: 4230 8628 eller
KLIK HERE FOR FORESPØRGSEL

Hotel ★★★★★

Parador de El Saler

Alle pakker inkluderer morgenbuffet.

Det 5 stjernede Parador de El Saler, i Valencia, er blevet en rigtig populær destination, for dem der elsker golf. Her kan du nyde golfspillet på et unik sted mellem Albufera naturparken og havet, og banen betragtes som et af Spaniens bedste baner. Lækre moderne, rummelige og komfortable værelser, nogle med havudsigt, et afslappende spa, luksuriøse udendørs terrasser med udsigt over golfbanen og Middelhavet.

Hotellets arkitektur er perfekt integreret i klitlandskabet og fyrretræskoven, der omgiver resortet. Store vinduer med masser af udsigt, bringer næsten Albufera naturparken ind på dit værelse. Hotellet ligger kun 18 kilometer fra Valencia, hvor Katedralen, byen for kunst og videnskab, eller stranden i La Malvarrosa, fortjener et besøg.

Er du til natteliv, vil du blive fascineret af Valencia, byen hvor natten aldrig ender.

Golfbaner

Parador de El Saler golfbanen betragtes som en af ​​de bedste golfbaner i verden. Det blev bygget i 1968 af Javier Arana og ligger i El Saler Naturpark, ved Middelhavet. Designet af banen, tog højde for dets integration i det beskyttede landskab. Banen er meget varieret, fra links golf langs havet, som på de berømte skotske golfbaner, til områder med typisk middelhavskov. Banens længde er 6,042 m, fordelt på 18 huller, par 72. Klubben har en golfskole, driving range, 3 putting greens, 2 chipping greens, pro shop med udlejning af udstyr, trolleys, buggies og en restaurant og snackbar.

<

Parador El Saler Hotel Address:

Avinguda dels Pinars 151,
46012 Valencia
Spanien

Titel

Go to Top