Pris:

DKK4,990.00

Vil du anmode om et tilbud, så ring til os på tlf: 4230 8628 eller
KLIK HERE FOR FORESPØRGSEL

★ Special tilbud

Hotel ★★★★★

Golf Almerimar

★ Tilbud kommer under følgende betingelser:

  • 7 overnatninger og 5 runder golf til 4.990 Kr
  • Morgenbuffet
  • 5 runder golf på Almerimar banen i delt buggy 
  • Priser pr. person ved 2 personer i Deluxe dobbeltværelse
  • Gratis opgradering til værelse med have/pool udsigt, hvis ledig ved tjek-ind
  • Gældende for ophold i perioden 1/5 – 30/6 2024

Hotel Golf Almerimar ligger på Almerimar Golf banen, kun 50 meter fra Almerimar marinaen og 400 meter fra stranden. Dette helt nye hotel er 5 stjernet tilbyder den højeste kvalitet af indkvartering og service.

Hotellet tilbyder 115 luksuriøse værelser fordelt på Superior Deluxe, Junior Suites, Executive Suites og værelser tilpasset handicappede gæster. Stilfuld og funktionel og specielt designet for at sikre gæsterne komfort og afslapning. Alt er automatiseret, styringen af ​​belysning, aircondition, opvarmning og persienner er fuldautomatisk. Hotellet adskiller sig ved sine rummelige værelser, fra 55 m², alle med fremragende terrasser hvor de fleste har udsigt mod golfbanen eller swimmingpoolen.

Golfbanen Almerimar er den eneste golfbane med 27 huller i Almeria og tilbyder derfor masser af muligheder og udfordringer. Den naturlige skønhed, der omgiver banen, gør det virkelig specielt, og golfbanen efterlader et varigt indtryk på din golfferie.

Golfbaner

Almerimar golfbanen er den eneste golfbane i Almeria med 27 huller og tilbyder derfor masser af muligheder og udfordringer. De brede fairways er omgivet af fantastiske palmer, og layoutet er præget af en række farlige, men smukke vandhazarder.

Almerimar Golf Resort Address:

Avenida Almerimar s/n,
04711 El Ejido-Almeria
Spanien

Titel

Go to Top