Lige vendt hjem til den danske vinterkulde (primo marts) længes man hurtigt tilbage til El Plantio i udkanten af Alicante i Spanien.
Et dejligt resort med moderne velindrettede lejligheder i skandinavisk stil og en fin golfbane med udfordringer til alle niveauer af golfspillere. Både golfklubben og resortet yder en førsteklasses service og har generelt styr på tingene. Morgenbuffet på resortets restaurant er fin med et stort udvalg.

Vi spillede også Alicante golf, La Finca, La Manga South course samt Font del Llop. Alle baner af meget høj kvalitet til fornuftige priser sammenlignet med danske forhold. Årstiden taget i betragtning er greens super hurtige og fairways er gode. Vi bookede og betalte alle teetimes gennem costa-blanca-greenfees.com inkl. buggy og det gik uden problemer. Der findes rigtig mange andre gode golfbaner i nærheden af Alicante, så der er basis for flere ferier med nye baner!

Vi fløj med Ryanair, som pt. har afgange onsdag og søndag og lejede bil gennem Hertz. Køreturen fra lufthavnen til El Plantio varer 15 min. Alicante er en hyggelig by med mange fine restauranter og shopping muligheder, især omkring Ramblaen og lystbådehavnen.

El Plantio golfturEl Plantio golfturEl Plantio golftur
El Plantio golftur