Pakker og datoer

  • Total: DKK0.00

Vil du anmode om et tilbud, så ring til os på tlf: 4230 8628 eller
KLIK HERE FOR FORESPØRGSEL

Hotel ★★★★★

Lighthouse Golf & Spa Resort

Pakkerne inkluderer morgenmad, fri golf på Lighthouse, 1 x på Black Sea Rama, 1 x på Thracian Cliffs, transfer fra/til Varna lufthavn og til golfbanerne.

Det luksuriøse 5* stjernede Lighthouse Golf & Spa Hotel ligger i naturskønt og spektakulært på toppen af ​​de høje hvide klipper med en betagende udsigt over det glitrende Sorte Hav

Resortet tilbyder en elegant og stilfuld indkvartering, et lækkert Spa & Wellness Center og 180 luksuriøse dobbeltværelser og suiter, der imødekommer både feriegæster og forretningsrejsendes behov med moderne design og komfort.

Her har du chancen for at spille golf på tre af de fineste golfbaner i Europa. Mesterskabsbanerne Lighthouse Golf Resort, Black Sea Rama og Thracian Cliffs ligger indenfor en radius af 6 km, og alle tre af dem tilbyder en fantastisk udsigt over Sortehavet og fantastisk design.

Golfbaner

Lighthouse Golf Course er designet af den berømte Ryder Cup kaptajn – Ian Woosnam. Mesterskabsbanen ligger på kalkstensklipper med udsigt over Sortehavet og af et “links” design. Golfbanen tilbyder en spændende udfordring for både professionelle spillere og amatører som her kan teste deres evner. Banen måler 6338 meter fra back tees og er par 71. Flotte velholdte fairways og greens som står rigtig flot, taget i betragtning af at banen blev færdig i 2008.

Black Sea Rama: Fra 200 meters højde oplever man den storslåede og ekstremt mangfoldige udsigt over Sortehavet, der strækker sig fra Cape Kaliakra til Cape Galata. En 18 hullers mesterskabsbane med et par på 72 og en længde på 6648 meter. Den første golfbane i Bulgarien designet af Gary Player golfbane i Bulgarien, faktsik hans første store projekt i Østeuropa.

Thracian Cliffs: 18-hullers mesterskabsbane designet af Gary Player. Golfbanen ligger utrolig smukt klippesiden, havudsigter er i overflod, og fra hvert hul er der en fantastisk udsigt over klippesiden og Sortehavskysten. Banen vil virkelig udfordre golfspilleren som mangler længde, men med det moderne design og flere forskellige tee steder, er denne store oplevelse gjort tilgængelig for alle niveauer af golfspillere. Næsten alle hulle kan karaktiseres som signaturhuller men specielt hul 6, som er et par 3 hul, er en udfordring for de fleste. Man starter på toppen af klippen med greenen liggende 40 meter lavere, omgivet af Sortehavets springende bølger. Spilles hullet fra de bagerste tee måler hullet 211 meter.

Lighthouse Golf & Spa Resort Address:

9000 Balchik
Bulgarien

Titel

Go to Top