Pakker og datoer

  • Total: DKK0.00

Vil du anmode om et tilbud, så ring til os på tlf: 4230 8628 eller
KLIK HERE FOR FORESPØRGSEL

Hotel ★★★★★

ONA Mar Menor

Alle pakker inkluderer morgenbuffet.

Mar Menor Golf Resort er et luksus feriested i Murcia kun 1 time syd for Alicante lufthavn, smukt beliggende med udsigt over en stor anlagt udendørs pool ved siden af en 18-hullers, par 68 golfbane designet af Jack Nicklaus. Dette er en af de 3 baner som gæster har til rådighed og er en del af det berømte Nicklaus Golf Trail.

Resortet tilbyder et 5 stjernet hotel, ONA Mar Menor, med rummelige suiter med privat balkon og en spa med en indendørs vitalitets pool samt et væld af behandlinger. På resortet findes desuden 4 forskellige restauranter, klubhus med proshop samt cafe og bar og ikke mindst den Irske pub hvor man kan få en snak om dagens runde over en kold øl.

Vil du have en pause fra golfen, kan du udforske nogle af de lokale seværdigheder, herunder et 2.000 år gammelt romersk teater i Cartagena samt Murcia’s barokke domkirke.

Golfbaner

Mar Menors bane er den første af 6 Jack Nicklaus baner i Murcia området. Denne bane blev oprindeligt åbnet som en 9 hullers bane designet af Dave Thomas og senere omdannet til en 18 hullers bane designet af selveste Jack Nicklaus. Dette er uden tvivl en fantastisk golfbane hvor hovedvægten ligger på at placere bolden på den rigtige del af fairway fra teestedet, og så slaget til green hvor bolden helst skal placeres under flagene på de bølgende greens. Resortet tilbyder også golf på Saurines og Hacienda del Alamo golf baner.

ONA Mar Menor Hotel Address:

Calle Ceiba, s/n, ,
30700 Torre Pacheco-Murcia
Spanien

Titel

Go to Top