Pakker og datoer

  • Total: DKK0.00

Vil du anmode om et tilbud, så ring til os på tlf: 4230 8628 eller
KLIK HERE FOR FORESPØRGSEL

Hotel ★★★★

Meliá Sevilla

Alle pakker inkluderer morgenbuffet

Tillæg for golf i weekenden

Melia Sevilla 4* er beliggende i hjertet af Sevilla, som er Spaniens 4. størsteby, nær Barrio de Santa Cruz, Archivo de India og Sevillas katedral. Maria Luisa Park ligger lige ved siden af, og der er ingen mangel på barer og restauranter til at holde dig underholdt. En af byens største attraktioner er de mange spanske tapas, hvor folk ofte hopper fra bar til bar og prøver de lokale specialiteter.

Hotellet er varmt og indbydende med rummelige, rene og moderne værelser med et klimasystem, som regulerer temperaturen automatisk baseret på gæstens tilstedeværelse eller fravær. Hvert værelse har et fladskærms tv og en minibar med udsigt over poolen.

Der er tre spisemuligheder. Mosaico restaurant tilbyder en lækker international morgenbuffet med en bred vifte af kager, frugt, oste, kød og meget mere i stilfulde komfortable omgivelser. Quimera Restaurant i stueetagen serverer en vidunderlig sæsonbestemt menu med retter baseret på friske lokale råvarer. Mange af hovedretterne tilberedes i den store Josper kulovn og tilføjer grill-lignende smag. For en let snack man benytte sig af i snackbaren ved poolen og absorbere den smukke udsigt over Plaza de España ved solnedgang. Der spilles live musik torsdag og lørdag.

Dette stilfulde hotel tilbyder også en udendørs pool, et luksuriøs spa og et døgnåbent fitnesscenter med topmoderne udstyr, og der er sikker parkering på hotellets underjordiske parkeringsplads.

Golfbaner

Real Club Sevilla Golf er designet af Jose Maria Olazabal, og måler 6.529 meter og er en par 72 bane. Den har et velbalanceret layout, der kan rumme alle golfspillere, både amatører og professionelle. Klubben tilbyder også et driving range, to putting green områder og en Chipping Green. I 2008, 2010 og 2012 var banen vært for Spanish Open og i 2009 Andalusia Open. Nyligt rangeret i Top 5 i Spanien af ​​det prestigefyldte blad Golf Digest.

Real Club Pineda de Sevilla åbnede i 1939 og blev den første golfklub, der blev åbnet i provinsen. Omgivet af en stor mængde vegetation er det en forholdsvis flad bane. En kombination af små greens og velplacerede vandhazarder gør det til en meget udfordrende bane. Den smukke udsigt og fremragende faciliteter gør dette til et must-play i regionen.

Club Zaudin Golf Sevilla er designet af den kendte golfspiller, Gary Player. Banen er moderat vanskelig med nogle fantastiske udsigter og udfordrende vandhazarder. Der bydes besøgende hjerteligt velkommen og inviterer dem til at nyde banen sammen med driving range, putting green, chipping green og bunkers.

Pakke med 3 overnatninger: 2 x Real Club Sevilla Golf                                                                                    Pakke med 5 overnatninger: 2 x Real Club Sevilla Golf + 1 x Real Club Pineda                              Pakke med 7 overnatninger: 3 x Real Club Sevilla Golf + 1 x Real Club Pineda + 1 Club Zaudin

Hotel Meliá Sevilla Address:

Calle Dr. Pedro de Castro 1,
41004 Sevilla
Spanien

Titel

Go to Top