Sidste uge var vi 10 personer, der holdt ferie – og spillede golf ikke mindst – i Toscana, Una Poggio dei Medici hedder resortet, ca. 40 min. fra Firenze lufthavn. I min verden den flotteste bane, jeg nogensinde har spillet. Vildt kuperet, dog. Man skal ikke have problemer med at gå stejlt op og ned – så hedder det buggie. Hvilket jeg havde + nogle af de andre. Der var nogle seje m/k, der gik alle 5 runder.

Banen bar desværre præg af, at der ikke er nok hænder (eller penge) til at at give det sidste pift. Buggistierne var mildest talt hullede og det samme gælder trolleystierne, har jeg fået at vide. Sandet i bunkers var lidt hårdt og flagene blev kun flyttet en gang i den uge, vi var der.

På trods af dette stadig en fantastisk flot – og svær – bane. Billederne giver ikke det helt retvisende billede – det er lidt svært at få højdeforskellene med.

Hotelværelserne var store med kingsize seng, 2-personers sofa + bord, skrivebord og masser af gulvplads. Badeværelserne også meget store med 2 håndvaske og badekar (desværre ikke selvstændig bruser).

Dennis havde arrangeret, at vi kom til at bo ved siden af hinanden, hvilket gjorde afternoon G&T noget nemmere – og hyggeligere. To af afterne trak vi havemøblerne ind i et værelse og sad derinde alle 10 og spiste vores indkøbte mad fra nærmeste supermercado. Bare for at give en ide om værelsets størrelse.

Tak til Dennis og Golfkysten.dk for endnu en dejlig ferie.

Aase Jensen.