Netop hjemme efter en tur til PGA Catalunya Resort ved Girona.
En oplevelse i særklasse, startende med en opgradering af værelset ved ankomst.
Vi var to gutter afsted, så da vi troppede op ved 23:30 tiden kiggede de lidt og spurgte om vi ikke ville have separate senge…. Øhh jov tak… 😅
Vi fik derfor et værelse med stor altan vendende ud mod 18´ende fairway / green på Tour Course, i stedet for det oprindelige uden altan.
Morgenmaden på det 5 stjernede hotel Camiral dagen efter, ja og de efterfølgende 5 morgener, var en udsøgt fornøjelse, alt hvad man kan forestille sig fra en 5 stjernet restaurant.
Godt mætte var vi så klar til at komme ud og få spillet lidt golf, første runde var planlagt på Stadium Course, i guder en fed bane… !

Stadium og Tour Course er begge to baner i verdensklasse, ikke underligt at Stadium er en af Spaniens bedste baner, intet er overladt til tilfældighederne, alt er i top top klasse… !
Starteren på banerne, en Engelsk herre i 60´erne havde fuld styr på hvem der var hvor på banen, da han jo sender alle hold ud, og i løbet af dagen kører rundt og ser hvordan det går.
Så vi var heldige at få, ja nærmest frit lejde til at spille lige hvor vi ville, vi havde tee tider på skiftevis Stadium og Tour, men han og det øvrige personale tolkede vores spil til at være godt nok og hurtig nok til at vi endte med at spille 6 runder på Stadium og 2 på Tour, fantastisk service hele vejen rundt.

På førstedagen kom der en lille smule regn på eftermiddags runden, og vupti – knap var de første dråber landet på taget af buggyen, så kom der en ”Service-buggy” rundt på banen med tørre håndklæder til alle… Sådan ! Kæmpe fornøjelse at være gæst på dette anlæg.
Træningsfaciliteterne kunne næsten heller ikke være bedre, nye Taylormade rangebolde, Toptracer ved alle under den overdækkede del af udslagsbanen…. Bob bob…. Det er altså klasse…. 2000m2 indspils / puttinggreen med utallige muligheder for at øve put der IKKE kan stoppes… 😊 Det er så fedt et sted!
Vi kunne blive ved, men vil slutte med banens klubhus, jamen hvad skal man sige… top top klasse.
Så den korte version er at dette anlæg absolut et besøg værd, så ta´ fat i Dennis og få det arrangeret… 😊

 

Brian Rasmussen.