Anmeldelse fra Jimmy Augustsen. Anmeldelse af PGA Catalunya.

I foråret 2014 besluttede vi, sammen med et hold gode venner, at sommerferie-destinationen skulle være Barcelona, eller i området omkring Barcelona. Vi ønskede en kombineret golf og oplevelsestur og derfor kontaktede vi localhost/dennis, hvor Dennis var vores kontaktperson. Vi forklarede Dennis, at vi selv havde skaffet en lejlighed i Sitges, der ligger lidt syd for Barcelona, og derfor var vi lidt usikre på, om localhost/dennis ville bruge tid og kræfter på os, når det nu i bund og grund kun drejede sig om at arrangere green-fee tider og green-fee billetter. Men vi må nok indrømme, at vi fik en fantastisk service af Dennis, som skaffede os rigtig fine priser på nogle fantastiske golfbaner. Ikke nok med at priserne var ganske fremragende, men Dennis sørgede for alt. Selvom der skete en fejl fra en af golfbanerne, der havde booket en forkert dato til os, så ordnede Dennis det så alt var klart inden vi tog afsted. En uge før afrejsen, blev vi desværre ramt af dødsfald i nærmeste familie, og turen måtte udsættes i 9 dage. Dennis gjorde os den store tjeneste, at undersøge om vi kunne flytte vores tider på de tre golfbaner, og endnu engang lykkedes det at få det hele til at gå op i en højere enhed. I den forbindelse vil vi gerne sende en stor tak til Dennis og localhost/dennis for en fremragende service og rigtigt gode priser.
Første bane vi spillede var PGA Catalunya Stadium Course som er et uovertruffent golfanlæg. Det oser simpelthen af klasse, og banen var intet mindre end fantastisk. Man mistede næsten pusten på hvert eneste hul, når man stod på tee-stedet, der var hævet over selve banen hvor man havde en fantastisk udsigt over baneforløbet. Der var rimelig god plads at lande på, men alligevel var det er en meget udfordrende bane. Fairways, bunkers og semi-rough var sublime, mens greens var intet mindre end eminente. Vi var stort set alene på hele banen, og kunne nyde hele runden uden stress og jag. Det var en perfekt golfoplevelse, selv om scoren ikke blev som man jo altid forventer, inden tee-off. Vi afsluttede dagen i restauranten, med lidt aftensmad og lidt køligt at drikke.
Stjerner: 5 ud af 5.

Den anden bane vi spillede var ligeledes en anbefaling fra localhost/dennis. Banen hed El Prat og har været vært ved Open Espana, og skal også agere vært i 2015. Som PGA Catalunya var El Prat også i rigtig, rigtig fin stand. El Prat har det vildeste klubhus og det er så gigantisk stort, at det er umuligt at forklare. Derfor virkede det som om, at vi var de eneste der var tilstede. Banen har et godt design, og kan ligeledes varmt anbefales. Stjerner: 4 ud af 5 Sidste bane vi spillede var Golf Club Llavaneres og også her fandt localhost/dennis en udfordrende og svær bane. Hullerne var meget afvekslende, dog hvor flere af hullerne lå lidt for tæt på hinanden, når man tager vores golfsving in mente. Specielt de første 3-4 huller var meget tæt på hinanden, og det skaber lidt nervøsitet når man ikke ligefrem slider på driving-range, og får sat svinget på plads inden det rigtigt gælder. På denne bane var der også god plads, altså når vi snakker om antal golfere. Efter spillet, som foregik i høj solskin og god varme, begav vi os op i restauranten hvor vi afsluttede vores runde med lidt at spise og køligt at drikke. 10 minutter efter vores runde kom det vildeste uvejr, med storm og et ubeskriveligt regnvejr. Fra den flotte, højtliggende terrasse, kunne vi ud over havet se, hvordan uvejret kom nærmere og nærmere og det var et helt fantastisk skue.
Stjerner: 4 ud af 5

Med venlig hilsen Lone, Danny, Riki, Jimmy.