Vi ankom lørdag eftermiddag 31 januar 2015 til Mar Menor Golf Resort. Vejret var perfekt med høj sol og ca. 15 graders varme, en stor kontrast til turen ned gennem Tyskland og Frankrig med kulde, slud og sne.

Vi blev venligt modtaget og vist hvordan vi fandt vores lejlighed, dog lidt overrasket over at det var så stort, turen til vores lejlighed var 2,5 kilometer lang. Lejligheden var rigtig flot, med to badeværelser, to soveværelser og en dejlig stue med åben køkken.

Søndagen brugte vi til at gå lidt rund og se på herlighederne, og få de 2.850 km i bil rystet ud af kroppen. Vi snakkede med andre danskere, som havde været der et par måneder og fik et par gode tip til spisesteder på Mar Menor Golf Resortet og nærmeste omegn.

Mandag havde jeg første runde på golfbanen, min kone spiller desværre ikke golf. Jeg spillede med et ægtepar fra Sverige, så der var ikke det store problem med sproget. De havde været på Resortet i en måned og kendte banen godt, så jeg fik en god introduktion i hvordan den skulle spilles. Banen var god, fairway var meget fin klippet, og green var super hurtige i forhold til i Danmark på denne årstid.

Jeg spillede et par gange mere i den uge vores ophold varede, dog uden at score mange point, jeg havde lidt svært ved at putte med den rigtige hastighed, samt alle de andre fejl man laver som forholdsvis ny golfer, med handicap 23,4.

Byerne som ligger tættest på, ca. 6 km, er Los Alcazares / Los Narajos. Her afholdes en gang om ugen marked, som helt sikkert er et besøg værd. Byerne ligger lige ud til indsøen Mar Menor, som er adskilt fra Middelhavet af en 19 km lang tange, med byen La Manga, og masser af lejligheder.

Et ophold som kan anbefales, og et dejligt område at holde ferie i, vi kommer igen.

Skrevet af Knud Mikkelsen efter en rejse til Marmenor Golf Resort

IMG_0009

Mar menor