Vi havde igen fornøjelsen af rejse med Golfkysten.dk i starten af juli 2019. Vi valgte denne gang resortet Mar Menor i Alicante og det har vi bestemt ikke fortrudt. I denne pakke spillede vi banerne Mar Menor, Hacienda Riquelme og El Valle. Alle 3 baner havde hver deres spændende sværhedsgrad, men alle meget smukke og velholdte baner.

Det skal dog siges, at hvis man vil bunkertræne, så får man rig mulighed på Hacienda Riquelme . Vi boede i en lejlighed med 1 soveværelse – altså en 2 værelses lejlighed. Vi havde direkte adgang fra en meget lækker terrasse lige ned til områdets eget pool og med udsigt til søen og 15. Hul.

Hele Mar Menor området har en helt speciel stemning og specielt restaurant området ved hovedhotellet havde sin egen hygge med mange gæster og underholdning om aftenen. Der brugte vi mange aftentimer.

Vi kan varmt anbefale en lille tur ned til strandbyen Alcazares, hvor vi 2 gange spiste på restauranten La Encarnacion. Her spiser man helt fantastisk med udsigt over strandet og havet og den smukkeste solnedgang over tangen La Manga. Vi var så begejstrede, at vi bookede en ekstra runde på Mar Menor på vores hjemrejse dag.

En ny golftur i Marts 2020 er allerede booket og også denne gang Mar Menor.

Vi sætter kæmpe stor pris på den service Dennis altid yder når vi booker og glæder os til hver eneste gang vi rejser med Golfkysten.dk.

Claus og Inge-Merete Østerlin