Vi har igen haft en af de dejligste oplevelser med Golfkysten.dk.

I perioden 1.10 – 8.10.2021 havde vi et perfekt ophold på La Manga Club Principe Felipe. Vi spillede 6 runder på klubbens syd og nord baner. Vest banen var under reparation og i dårlig stand.

Virkelig dejlige baner med forskellige sværhedsgrader men i fin stand begge to. Husk at nyde udsigten og tag rigeligt med bolde med, der er en del vandNedslagsmærker på greens er et problem på de fleste spanske baner synes vi, dem var desværre også mange af her. Servicen i klubhuset var rigtig fin og man blev hurtig dus med marchallen/banekontrollen, der var god til at køre rundt og holde opsyn.

Selve hotellet var fantastisk. Super service fra det øjeblik man træder ind af døren og 2 dejlige restauranter på hotellet var åbne i denne periode. Piano bar er især et besøg værd de aftener de har pianist på programmet. Alle samles om det store flygel og synger med. Meget underholdende og livligt sted med nogle fantastiske drinks på drinkskortet. Selve pool område og pool bar var der bestemt heller ikke noget at klage over. 10 min gang fra hotellet ligger det hyggeligste lille byområde med barer, restauranter og supermarked.

Vi vil meget gerne retur til dette sted, men sådan har vi det hver gang Dennis har samlet en pakkeløsning til os.

Kæmpe tak Dennis og Golfkysten.dk – vi elsker vores golfture med jer

Claus og Inge-Merete Østerlin