Vi havde en rigtig dejlig tur til Alicante. Og vi var så heldige med vejret, selv om der forud var lovet dårligt vejr tre af de syv dage, at vi slap helt for regn pånær et par nætter.

Mange tak til Marisol (som gav virkelig god og tålmodig service – telefonforbindelsen var dårlig – med anvisning og bordreservation) og dig for den gode vin og anbefaling af Restaurant Bodeguita 1999. Restauranten viste sig at være rigtig hyggelig og med både god mad – var alle fem enige om – god service og særdeles rimelige priser. Meget anbefalelsesværdig! – Det samme kan man ikke sige om Hotel Bonalbas mad, som vi fik serveret en aften under fodboldkamp i tv. En pizza så dårlig, at vi slap for betaling af den. – Til gengæld fandt vi en fransk restaurant for enden af vejen til hotellet, La Perla, tlf. 965 959 990, som er stærkt anbefalelsesværdig, og hvor vi spiste to gange; meget speciel og morsom, fransk restauratør.

Hotellerne var begge gode og med fin service fra house-keeping og reception samt virkelig god morgenmad. Husa Alicante golfbane var jo suverænt placeret og i fin stand. Bonalba var i knap så god stand, faktisk noget afsvedet mange steder og virkede decideret uplejet (græsset) sammenlignet med de to andre. Font del Llop var en topklasse bane efter min mening (Jørgen og Klaus var vist endnu mere begejstrede for Husa Alicante), men vores kondition blev sat på prøve i en grad, så vi var nødt til at leje buggies dagen efter på Bonalba, hvilket dog var overkommeligt med en pris på knap 200 kr. pr. stk.

Vi kan ikke anbefale at leje bil hos Goldcar, hvor sælgeren malede fanden på væggen, hvis vi ikke tegnede en ekstra forsikring til 100 EUR, hvilket vi så ikke turde undlade (Per Hald fortalte efterfølgende på Restaurant Bodeguita, at standardforsikringen faktisk dækkede det hele i forvejen). Den sælger fortjener et par flade! (blot til din orientering – du havde jo ikke noget med det at gøre).

Vi havde lidt vanskeligheder med at finde Husa Alicante fra lufthavnen, da vores gps ikke fungerede. Til gengæld kendte alle, vi spurgte, golfbanen midt i byen (imponerende beliggenhed!). Så ved du det til senere brug.

Alt i alt stor ros til jer for ydelserne til en god pris. Bestemt anbefalelsesværdigt.

Skrevet af Jens Eriksen og Jørgen Petersen efter en tur med Golfkysten til Husa Alicante og Bonalba

Husa Alicante og Bonalba Husa Alicante og Bonalba

Husa Alicante og BonalbaHusa Alicante og Bonalba