Hej Golfkysten,
Tak for det og allerførst vil jeg sige at vi havde en rigtig god tur, vi har hygget os med masser af golf.
Vi er rigtig glad for, at have valgt at rejse med Golfkysten, det er første gang at vi prøver at købe en samlet rejse i stedet for selv at arrangere den, vi har selv stået for flybilletter og fik tilpasset rejsen efter dette.
Der har været hurtig kommunikation med Golfkysten mht. sted og muligheder, således vi fik den rigtige pakke som passede til vores behov.
Prikken over i´et var hjælp til at finde et sted i Alicante hvor vi kunne finde en god bøf og et godt glas rødvin, her fik vi også hjælp hele vejen igennem til bookning af bord.
Hotel Bonalba: Et rigtigt lækkert hotel med få mennesker på dette tidspunkt (sidst september), så virkelig lækkert at kunne slappe af efter en runde golf – værelser rigtig fine, god rengøring, god mad og service hele vejen igennem.
Golf Bonalba: Vi rammer en bane som man kan gå til fra hotellet (hvilket er en fordel), men vi må konstatere at banen mangler lidt, greens på de første ni huller er OK, men de sidste ni huller er greens presset. Greens er meget bløde og der er virkelig mange nedslagsmærker og ikke den bedste oplevelse. Banen er spillet et par gange og vi kom igennem – men ikke en wow oplevelse.
Golf Font del LIop: Nok den bedste bane vi spillede, den spillede hele vejen igennem og var en god oplevelse – den stod lidt mere skarpt end de to andre. Fedt layout som er lavet. Køretid fra Hotel Bonalba ca. 30min.
Golf Alenda de Golf: Ganske fin bane som også og stod godt, dog var teestederne ikke så gode – meget sand og ikke meget græs. Men generelt en god bane at spille og en god oplevelse. Køretid fra Hotel Bonalba ca. 30min.
Så konklusion på golfbanerne for os var, at det var værd at køre efter de to golfbaner Font del LIop og Alenda Golf, dem kunne vi godt spille igen (anden gang er også sjovest).
Så tak for hjælpen til turen og det var det hele værd – kæmpe skulderklap.
Spisestedet I anbefalede sad lige i skabet, langtid siden vi har fået så godt et stykke kød.
Golfkysten har været med hele vejen og det har klappet til punkt og prikke – så vi vil helt sikkert rejse med dem igen og kan varmt anbefale Golfkysten til andre også.
De bedste hilsner
Jeppe Christensen